Beşiktaş'tan Galatasaray'a transfer çalımı

Beşiktaş’ta dün tekrar başkanlığa seçilen Fikret Orman’ın Galatasaray’ın gündeminde yer alan Yunan futbolcu Andreas Samaris ile ilgilendiği belirtildi.

Beşiktaş’ta dün tekrar başkanlığa seçilen Fikret Orman’ın Galatasaray’ın gündeminde yer alan Yunan futbolcu Andreas Samaris ile ilgilendiği belirtildi. Atiba’nın yaşlanmasından dolayı orta sahaya dinamik bir oyuncu arayışındaki yönetimin Benfica ile sözleşme uzatmayan oyuncunun peşinde olduğu kaydedildi.

Galatasaray’ın da uzun süredir transfer etmek istediği için Beşiktaş devreye girdi. Takvim’de yer alan habere göre Başkan Orman, bu oyuncunun menajeri Rodger Linse ile İstanbul’da bir görüşme gerçekleştirdi. Orman’ın, Samaris’e, Benfica’dan kazandığının iki katının yanı sıra 3 yıllık sözleşme ve ayrıca oldukça ciddi bir imza parası teklif ettiği de gündeme getirildi. Samaris’in adı Galatasaray, Newcastle United, West Ham United ve Wolverhampton ile de anılıyor. 29 yaşındaki Yunan oyuncu, bu sezon Benfica formasıyla 26 maça çıkarken, 2 gol atıp, 2 asist gerçekleştirdi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI