Beşiktaş'tan Galatasaray'a Transfer Çalımı

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi...

Süper Lig'in 6. haftasında oynayacağı Denizlispor deplasmanından galibiyetle ayrılarak üst sıraları zorlamak isteyen Beşiktaş, ocak ayı transfer çalışmalarını hızlandırdı. Ara transfer döneminde yapacağı birkaç takviyeyle zirve yarışını sonuna kadar zorlamak isteyen Siyah-Beyazlılar, ezeli rakibi Galatasaray'ın uzun süre ilgilendiği yıldız futbolcuyu kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

Süper Lig'e Trabzonspor galibiyetiyle başladıktan sonra çıktığı 3 maçta da puan kaybı yaşayan Beşiktaş'ta gözler Yukatel Denizlispor maçına çevrildi.

Kara Kartal, Denizli deplasmanından 3 puanla ayrılarak galibiyet hasretine son vermek istiyor.

Teknik direktör Sergen Yalçın, kritik mücadele öncesi oyuncularını motive ederken, bir yandan da ocak ayı için çalışmalara start verildi.

Yaz transfer ve tescil döneminde 11 oyuncuyu takıma kazandıran siyah-beyazlılar, ara transfer döneminde de birkaç takviye yapacak.

Bu doğrultuda arayışlarını sürdüren yönetimin önceliği ise forvet transferi...

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, yaz transfer sezonu döneminde santrfor mevkisinin eksik kaldığını ve ocak ayında santrfor takviyesi yapacaklarını açıklamıştı. 

Takvim'in haberine göre, Beşiktaş yönetimi Brezilyalı Alan Carvalho'yu gözüne kestirdi. 

MENAJERİYLE TEMASA GEÇİLDİ

Bonservisi Çin'in Guangzhou Evergrande takımında olan ve yine Çin'de BJ Sinobo Guoan takımında kiralık olarak forma giyen Alan'ın menajeri ile temasa geçildi.

BEŞİKTAŞ'I İSTİYOR

Alan Carvalho Beşiktaş'a transfer olmaya sıcak baktığı, Çin kulübüne 1.5 yıllık kiralama teklifinin sunulucağı ifade edilirken, oyuncunun ücretinin tamamının karşılanacağı belirtildi.


ALAN CARVALHO KİMDİR?

Tam adı Alan Douglas Borges de Carvalho olan futbolcu, 10 Temmuz 1989 tarihinde Brezilya'nın Barbosa kentinde dünyaya geldi. Futbola ülkesinin Fluminense altyapısında başlayan Brezilyalı futbolcu, aynı kulüple profesyonel futbol yaşantısına adım attı.Brezilya'da Desportivo Brasil Ltda takımında da forma giyen 31 yaşındaki forvet, 2010 yılında 3.5 milyon Euro karşılığında RB Salzburg'a transfer oldu. 4.5 sezon boyunca Avusturya ekibi için mücadele eden Alan, Ocak 2015'te 11.1 milyon Euro bonservis bedeliyle Çin ekibi GZ Evergrande'nin yolunu tuttu. Şubat 2019'da TJ Tianhai takımına kiralanan tecrübeli futbolcu, geçtiğimiz şubat ayında BJ Sinobo Guoan takımında kiralık olarak oynadı. 

Kariyerinde 328 maça çıkan Alan Carvalho, 178 gol ve 69 gollük bir performans sergiledi. Alan'ın GZ Evergrande ile olan sözleşmesi 2023'e kadar devam ediyor. Tecrübeli santrforun güncel piyasa değeri ise 3.2 milyon Euro.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI