Beşiktaş'tan Galatasaray'ı kızdıran transfer girişimi

Bu sezon Şenol Güneş'in gelişiyle birlikte büyük bir gelişme kaydeden ve Aboubakar gibi sonradan takıma katılan yıldızıyla şampiyonluk potasına giren Beşiktaş, gelecek sezon için transfer çalışmalarına başladı.

Bu sezon Şenol Güneş'in gelişiyle birlikte büyük bir gelişme kaydeden ve Aboubakar gibi sonradan takıma katılan yıldızıyla şampiyonluk potasına giren Beşiktaş, gelecek sezon için transfer çalışmalarına başladı. Bu doğrultuda siyah-beyazlı kulübe ezeki rakibi Galatasaray'ın eski yıldızı önerildi. İşte bomba transfer gelişmesinin detaylar...

Valerien Ismael'in ayrılığı sonrası göreve gelen Şenol Güneş, Beşiktaş'ı ayağa kaldırdı. Ligde 13 maçtır bileği bükülmeyen Kara Kartal'ın matematiksel olarak şampiyonluk şansı kalmadı ancak 2. sıra için umudu sürüyor. Önümüzdeki sezon kadrosunu önemli isimlerle güçlendirmesi beklenen Beşiktaş, ezeli rakibi Galatasaray'ın eski yıldızını transfer etmek için harekete geçti.


YENİ TRANSFER GHEZZAL

Beşiktaş’ın 2020-21 sezonundaki şampiyonluğunun en önemli pay sahiplerinden biri olarak gösterilen Rachid Ghezzal, sonraki iki sezonda bu performansının çok uzağında kaldı. Özellikle bu sezon sürekli olarak sakatlıklarla boğuşan Ghezzal’ın bu durumu, yönetimi düşündürse de karar verildi. İdareciler, Ghezzal’ın yerine transfer yapmayacak. Yeni sezona güçlü bir şekilde hazırlanacak olan Ghezzal’dan yeni transfer etkisi yaratması bekleniyor.


GEDSON FERNANDES PAYLAŞILAMIYOR!

Gedson Fernandes, gösterdiği performansla adeta tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. 24 yaşındaki başarılı oyuncuya Hollanda ekiplerinden PSV Eindhoven ve Ajax yoğun ilgi gösteriyor. Hollanda basını, genç yıldıza Lazio'nun da ilgisi olduğunu fakat PSV ve Ajax ikilisinin bir adım önde olduğunu duyurdu. Haberde, bonservis bedelinin yarısının Portekiz ekibi Benfica'ya ödenecek olması sebebiyle Beşiktaş'ın yüksek bir bedel talep ettiği de belirtildi.

TRANSFERDE BOMBA GELİŞME


Şenol Güneş yönetiminde büyük bir atak yapan Beşiktaş, ligin bitmesiyle kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını hızlandıracak. Bu doğrultuda Kara Kartal'ın hareketli günler geçirmesi beklenirken şimdiden bomba bir gelişme yaşandı.

WELİNTON YERİNE İYİ BİR SAĞ STOPER

Sezon sonunda kadrosunda köklü bir değişime imza atacak olan Beşiktaş’ta stoper transferi de oldukça önem arz ediyor. Sergen Yalçın döneminde alınan Welinton’la lig bitiminde yollarını ayıracak olan Kara Kartal, Tayyip Talha Sanuç’la rekabet edebilecek bir sağ stoper almak için harekete geçti.


BEŞİKTAŞ'TA HEDEF JASON DENAYER

Bu doğrultuda sezon başında da gündeme gelen ancak transferin gerçekleşmemesi sonrası Arap kulübü Shabab Al-Ahli’ye imza atan Galatasaray'ın eski yıldızı Jason Denayer radara girdi.


MASRAFI OLMAZSA KARAR OLUMLU

Siyah-beyazlı yönetim, kulübe menajerler aracılığıyla önerilen 27 yaşındaki Belçikalı stopere, bonservis ve imza parası talebi olmaması halinde olumlu bakıyor. 

Fanatik 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI