Beşiktaş'tan Galatasaray'ın yıldızına Kanca

Beşiktaş Yönetiminden Galatasaray'ı kızdıracak hamle...

Beşiktaş, Babel'le ilgilenen Galatasaray'a misilleme yapıyor. Siyah-beyazlıların Galatasaray forması giyen yıldız oyuncu için nabız yokladığı öğrenildi.

Beşiktaş yönetimi bir yandan ara transfer döneminde takıma yapılacak takviyeler için mesai harcarken, bir yandan da yeni sezon transferleri için girişimlerini sürdürüyor.

Siyah-beyazlılar ilk olarak, sözleşmesi bitecek olan oyuncuların yerini doldurmak istiyor.

Öncelikli düşünülen mevkilerin başında da sol kanat geliyor.

Sezon sonu anlaşması bitecek olan Ryan Babel'in yerine genç ve dinamik biri oyuncu aralan Kara Kartalların, Hollandalı yıldızla ilgilenen Galatasaray'ın sol kanadında kiralık olarak forma giyen Henry Onyekuru için düğmeye bastığı ifade edildi.

İNGİLİZ RADYOSU DUYURDU

İngiliz Eklipse Sports Radio'da yer alan iddiaya göre Beşiktaş yönetimi Cenk Tosun'un transferi sırasında iyi ilişkiler kurduğu Everton'lı yöneticilere, G.Saray'ın 800 bin euro bedelle kiraladığı Onyekuru'nun durumunu sordu.

Everton'dan gelen cevabın "Şu an için G.Saray'ın bir uzatma talebi olmadı, görüşebiliriz" olduğu belirtildi.

Beşiktaş'ın Henry Onyekuru'yu takımdan ayrılacak olan Babel'in yerine transfer edeceği, Bayern'in bir süredir izlediği ama beğenmediği Nijeryalı oyuncunun da Türkiye'de kalmaktan mutlu olduğu iddia edildi.

Eupen'de 60 maçta attığı 30 gol ve yaptığı 11 asistle dikkat çeken Onyekuru, Everton'a transfer oldu.

Buradan Anderlecht'e kiralanan Nijeryalı yıldız 28 maçta 10 gol attı.

Sezon başında G.Saray'a kiralanan Onyekuru'nun 16 resmi maçta 4 golü var.

NE KADAR KAZANIYOR?

Sarı-kırmızılıların 800 bin euro karşığında Everton'dan kiraladığı ve Beşiktaş'ın listesine giren Onyekuru, G.Saray'dan bu sezon için 1 milyon 200 bin euro garanti para alacak.

Nijeryalı oyuncu ayrıca, oynayacağı Süper Lig ve Avrupa maçlarında her galibiyet için 10 bin euro, Türkiye Kupası galibiyetleri için de 5 bin euro kazanacak.

.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI