Beşiktaş'tan Gedson Fernandes açıklaması

Beşiktaş, Gedson Fernandes transferini resmen açıkladı.

Beşiktaş, Benfica'dan transfer ettiği Gedson Fernandes'i resmen açıkladı.

Siyah-beyazlılar, genç futbolccunun transferini 19.03'te sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

Gedson için paylaşılan videoda, "Zarif, sağlam, estetik..." ifadelerine yer verilirken, genç yıldız için ressam benzetmesi yapıldı.

23 yaşındaki oyuncu geçtiğimiz sezon Çaykur Rizespor formasıyla 11 maça çıkarken, 3 gol ve 3 asistlik bir performans sergilemişti.

4+1 YILLIK SÖZLEŞME İMZALANDI

Beşiktaş Futbol A.Ş. Genel Müdürü ve Sportif Direktör Ceyhun Kazancı, Gedson Fernandes ile Vodafone Park'ta bir araya geldi.

Kazancı, siyah-beyazlılarla 4+1 yıllık sözleşme imzalayan Portekizli futbolcuya Beşiktaş formasıyla başarılar diledi.


Takıma yardımcı olmak ve taraftarları mutlu etmek istediğini ifade eden Gedson Fernandes, Beşiktaş'a transferiyle ilgili olarak şunları söyledi:

"TÜRKÇE ÖĞRENMEK İSTİYORUM"

"Kendimi çok iyi hissediyorum. Uzun süredir buraya gelmek istiyordum ve sonunda buradayım. Buradaki her anımın keyfini çıkarmak istiyorum. Takımıma yardımcı olmak, taraftarlarımızı mutlu etmek için buradayım. Her zamanki gibi forma numarası olarak 83'ü tercih edeceğim, onu değiştiremem. Beşiktaş taraftarını göreceğim için çok heyecanlıyım. Umarım her zaman olduğu gibi bu sezon da taraftarlarımız takımımızı desteklemeye devam ederler. Beşiktaş formasıyla kazanabileceğimiz her şeyi kazanmak istiyorum. Türkçe öğrenmek istiyorum çünkü benim için çok önemli olduğunu düşünüyorum."


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI