Beşiktaş'tan Gerson hamlesi

Beşiktaş yönetimi, sezon başında ve devre arasında transfer etmek istediği Gerson için yeniden transfer teklifi yapma kararı aldı.

Beşiktaş yönetimi, sezon başında ve devre arasında transfer etmek istediği Gerson için yeniden transfer teklifi yapma kararı aldı. Bonservisi Roma’da bulunan 22 yaşındaki oyuncu, sezona Fiorentina’da kiralık olarak tamamladı.

İtalyan medyası da Siyah-beyazlı takımın bu oyuncu için girişim yaptığını yazdı. La Gazzetta dello Sport, Brezilyalı oyuncu için Bologna ile Beşiktaş’ın yarıştığını okuyucularına aktardı.

Saha içinde merkez orta saha, sağ bek, sağ kanat ve 10 numara oynayabilen 22 yaşındaki oyuncu, bu sezon Fiorentina ile 30 maçta forma giydi. Gerson’un Roma kulübüyle 2 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI