Beşiktaş'tan Godin İçin Yeni Teklif

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi...

Son dakika Beşiktaş transfer haberi... Süper Lig'de kötü günler geçiren Beşiktaş'tan son dakika transfer haberleri gelmeye başlandı. Siyah beyazlılarda savunma için ilk hedef Diego Godin.

Geçen sezonun çifte kupalı şampiyonu Beşiktaş, bu sezon adeta kabus dolu günler geçiriyor. Ligde ve Avrupa'da galibiyet almayı unutan siyah beyazlılar, son 6 resmi maçtan mağlup ayrılarak, 25 yıl aradan sonra oldukça kötü bir istatistiği tekrarladı. Üstelik Sergen Yalçın'ın öğrencileri, Giresunspor'dan yedikleri 4 golle Vodafone Park açıldığından bu yana ligde en farklı iç saha mağlubiyetini yaşadı. 

Sergen Yalçın, istediği verimi alamadı

Geçen sezon Atiba ve yanında Oğuzhan, Mensah, Ljajic, Dorukhan ve Necip gibi alternatiflerle önde iki sekiz numaralı baskılı oyunu, bu sezon daha çok Teixeria-Pjanic-Salih-Atiba gibi alternatiflerle oynamaya çalışan Sergen Yalçın, istediği verimi hiç bir şekilde alamadı. 

Beşiktaş'ta gündem Diego Godin

Geçirilen kötü günlere rağman Sergen Yalçın ile yola devam eden Beşiktaş, gözünü transfer dönemine çevirdi. Tecrübeli hoca, ilk olarak defans hattının güçlendirilmesini isterken Diego Godin listedeki ilk aday olarak dikkat çekti.

Diego Godin, Beşiktaş için sözleşmesini feshedebilir

FotoMaç'ın İtalyan basınına dayandırdığı habere göre; Diego Godin'in geleceği merak konusu. Uruguaylı savunmacı, sözleşmesinin feshedilmesini talep ederek ayrılmaya karar verebilir. Cagliari'deki macerasına devam etmek isterse bir yıllık daha sözleşme imzalayabilir ancak bunun için maaşında indirim yapması gerekli.

Beşiktaş'tan Diego Godin transferi için 1.5 milyon Euro'luk teklif

Haberde "Diego Godin, kış transfer döneminde Türkiye'nin de yolunu tutabilir. Beşiktaş, yıldız futbolcu için 1.5 milyon Euro'luk bir teklif yaptı." ifadelerine yer verildi.

Diego Godin'in performansı

Geçen sezon Cagliari formasıyla 28 maça çıkan Diego Godin 1 gol kaydetti. Kariyerinde Atletico Madrid ve Inter gibi dev kulüpler de olan 35 yaşındaki savunmacı son olarak Uruguay Milli Takımı ile Copa America’da forma giymişti.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI