Beşiktaş'tan Göztepe-Altay derbisinde çıkan olaylardan sonra flaş paylaşım

TFF 1. Lig'deki Göztepe - Altay derbisinde yaşanan çirkin olaylar Beşiktaş - Ankaragücü maçında taraftara müdahale eden Josef de Souza'nın açıklamasını hatırlattı. İşte detaylar...

TFF 1. Lig'deki Göztepe - Altay derbisinde yaşanan çirkin olaylar Beşiktaş - Ankaragücü maçında taraftara müdahale eden Josef de Souza'nın açıklamasını hatırlattı.

Spor Toto 1. Lig'in 15. haftasında Göztepe ile Altay karşı karşıya geldi. Zorlu İzmir derbisi taraftarların yol açtığı olaylar nedeniyle iptal edildi. Altay tribününden, Göztepe tribününe atılan fişek vatandaşların yaralanmasına sebep olurken, bir taraftar sahaya girerek Altay kalecisi Ozan Evrim Özenç'in sırtında korner direğini kırdı.


Maç tatil edildi

İstenmeyen olayların üst üste yaşandığı müsabakada 2 ambulans yeşil sahaya girmek zorunda kaldı. Son olarak Altay kalecisi Ozan Evrim Özenç'e yapılan saldırı hakemleri soyunma odasına götürdü. 24. dakikada duran İzmir derbisi ileri bir tarihe ertelendi.


Ankaragücü - Beşiktaş maçı akıllara geldi

Göztepe - Altay derbisinde yaşanan taraftar olayları akıllara Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında oynanan MKE Ankaragücü - Beşiktaş maçını getirdi. Ankara'da oynanan müsabakanın son dakikalarında sahaya giren bir Ankaragücü taraftarı, Salih Uçan'a tekme atmak istemiş, yaptığı müdahale aynı zamanda Cenk Tosun'a da gelmişti. Bunun üzerine taraftarı etkisiz hale getiren Josef de Souza, mücadelenin hakemi Mete Kalkavan tarafından direkt kırmızı kart ile cezalandırıldı.


Beşiktaş Josef'i hatırlattı

Josef de Souza'ya verilen ceza Beşiktaş camiasının tepkisini çekti. Bu olayın ardından basın toplantısı düzenlenirken Josef de Souza akıllardan çıkmayacak bir konuşma yaptı. Göztepe - Altay maçından sonra Beşiktaş, Twitter hesabından 9 Eylül'de "Josef ve herkes için adalet!" ifadesi ile attığı tweeti retweetledi.


"Beni hatırlayacaksınız"

33 yaşındaki Brezilyalı orta saha oyuncusu Josef de Souza, "Bir oyuncuyu öldürdükleri gün veya en sevdiği şeyi yapmasını engelleyerek, sakat bıraktıkları gün, ya da bir hakeme saldırdıkları gün beni hatırlayacaksınız." ifadelerini kullanmıştı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI