Beşiktaş'tan imza şov

Beşiktaş'ta Başkan Hasan Arat'ın katılımıyla yeni transferler Jonas Svensson, Joe Worrall, Ernest Muçi, Al-Musrati ve Yağız Karabulut ile futbolcular Semih Kılıçsoy ve Emir Yaşar için Tüpraş Stadyumu'nda imza töreni düzenlendi. İşte detaylar (BJKHABER)

Beşiktaş'ta Başkan Hasan Arat'ın katılımıyla yeni transferler Jonas Svensson, Joe Worrall, Ernest Muçi, Al-Musrati ve Yağız Karabulut ile futbolcular Semih Kılıçsoy ve Emir Yaşar için Tüpraş Stadyumu'nda imza töreni düzenlendi. İşte detaylar (BJKHABER) 


Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'ın katılımıyla düzenlenen imza töreninde yapılan açıklamalar şu şekilde:

Zor Günler ve Birlik Mesajı: Başkan Arat, Beşiktaş'ın sportif olarak zor günler geçirdiğini ve bu dönemde 6 yeni sözleşme imzaladıklarını belirtti. Ayrıca, takım içinde yaşanan olumsuz olaylara karşı birlik olunması gerektiğini vurguladı. Rebic'in aşil tendonuna basılması, Muleka'nın ayağının kırılmasına yakın darbe alması ve Semih'in suratına yumruk yemesi gibi olaylarda camianın birlik olması gerektiğini ifade etti.

Rahmi Koç'un Ziyareti ve Sponsorluk: Onursal başkanları Rahmi Koç'un ziyaret ettiği belirtilerek, Rahmi Koç'un Beşiktaş'a özel bir anlaşma ile sponsorluk sağladığı ifade edildi. Koç'un kulübe yaptığı katkılardan dolayı teşekkür edildi.


Ernest Muçi Transferi: Başkan Arat, yeni transfer Ernest Muçi'nin Beşiktaşlı taraftarlar tarafından sevileceğini ve güven duyulan bir oyuncu olacağını belirtti. Transfer sürecinde yaşanan detayları paylaştı ve Muçi'nin Beşiktaş'ta 23 numaralı formayı giyeceğini açıkladı.


"MUÇİ AÇIKLAMASI"

"Muçi, sen Beşiktaşlıların çok sevdiği ve güvendiği bir oyuncu olacaksın. Santos hocam ve Samet hocam seni çok istiyordu. Beşiktaş'a, evine hoş geldin. Boynundaki kartal dövmesi kaderin bir cilvesidir. Varşova'nın değerli başkanı Darius ile değerli dostluğumuz, çeşitli vesilelerle Polonya cumhurbaşkanının bizi tanıması... Bizi kırmadılar. Bu iş çok geniş ve anlamlı bir anlaşma oldu. Menajeri Dino, 'Bu işin olma ihtimali yok' diyordu. Hüseyin Yücel, 'Bu iş olacak' dedi."

burada. Dino ile birlikte Boşnak arkadaşım Haris de sabaha kadar bizimleydi."


ERNEST MUÇİ: MUTLUYUM!

"Takımla ve takım arkadaşlarımla tanıştım. Çokça dostane bir şekilde karşılandığım için mutluyum. Hocamız görev verirse oynamaya hazırım."

Hüseyin Yücel'in Teşekkürleri: Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, Ernest Muçi transferinde Başkan Hasan Arat'ın rolünü övdü ve transferin gerçekleşmesinde Polonya Cumhurbaşkanı'nın devreye girmesinin büyük önem taşıdığını ifade etti. Yücel, başkanlarına teşekkür etti.

Al-Musrati Transferi: Başkan Arat, Al-Musrati'nin transferinde çeşitli zorluklara rağmen başarılı olduklarını ve Braga'nın ortağı olan PSG Başkanı Nasser Al-Khelaifi'nin yardımıyla transferi gerçekleştirdiklerini açıkladı. Al-Musrati'nin Beşiktaş'ta 28 numaralı formayı giyeceği belirtildi.


Al-Musrati'nin Açıklamaları: Yeni transfer Al-Musrati, Beşiktaş'a geldiği için mutlu olduğunu ve büyük bir geçmişi olan bir kulübe hizmet etmek istediğini belirtti. Başkan Arat'a teşekkür ederek, her şeyini Beşiktaş'a vereceğini ifade etti.


JOE WORRAL: Buraya gelmek kolay tercih oldu 

"Sıcak karşılamanızdan dolayı teşekkür ediyorum. Çok dostça karşılandım. Tutkulu taraftarımızın önünde oynayacak olmaktan çok mutluyum. Buraya gelmek kolay bir tercih oldu benim için. Saha içinde bir lider olmaya çalışacağım. Beşiktaş'la çok uyumluyuz. 


SVENSSON: ÇOK MUTLUYUM

Türkçe konuşan Svensson "Herkese merhaba. Biraz Türkçe öğrendim. Bir ay önce imza attım. İlk ayım çok güzel geçti. Çok mutluyum. Beşiktaş güzel bir kulüp. İnşallah her şey güzel olacak." şeklinde konuştu...


SEMİH BEŞİKTAŞ EFSANESİ OLACAK! 

"Semih Kılıçsoy 2016'da, daha 10 yaşındayken Arnavutköy'den Beşiktaş'a geldi. Beşiktaş'ın Avrupa kupalarında gol atan en genç oyuncusu bugün yanımızda. Santos hocamızın güvendiği ve yerine kimseyi istemediği Semih ile beraberiz. Sen bir Beşiktaş efsanesi olacaksın. Samet hocamızın ve Santos hocamızın sözlerinden sakın ayrılma. İnşallah Avrupa Şampiyonası'nda seni izleyeceğiz."nette gerçekleşen bir evlilik gibi bakıyorum"

SEMİH KILIÇSOY: DÜNYANIN EN BÜYÜK KULÜBÜ

Kariyerle alakalı bir düşüncem yok. Buradaki mutluluğum önemli. Hayalini kurduğum şeyleri yaşıyorum. Dünyanın en büyük kulübünde oynuyorum. 

Semih Kılıçsoy'dan geleceği ile ilgili açıklamalar

Semih Kılıçsoy ise, "Çok mutluyum, 10 yaşında Fulya'dan içeri girdim. Hayalini kurduğum şeyleri yaşıyorum, inanılmaz şeyler hissediyorum. İnönü'de taraftarımızın önünde oynamak, goller atmak... Dünyanın en güzel,  en büyük kulübünde oynuyorum bunun için çok mutluyum. Her zaman elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Kariyerimle ilgili şu an bir düşüncem yok. Bu formayı uzun yıllar giymek istiyorum." şeklinde konuştu.

Hasan Arat, "Semih, hepimiz tarafından özenle korunması gereken bir değerdir. Kafasını kurcalamamak lazım. Onu Samet hocamızla, Santos hocamızla bu yolculukta bırakmak lazım. Semih şu an sadece işini yapmalı. Kulübümüzün ulaşacağı şampiyonlukta en büyük liderlerden biri olmalı. Allah onu sakatlıklardan korusun. Yolun açık olsun Semihcim. Beşiktaş çok büyük kulüptür. Biz burada geçici bir görevdeyiz. 120 yıllık bir camiayı biz idari olarak, Semih sporcu olarak, hocamız da evlatları ile birlikte temsil ediyor. Semih'in sözleşmesi, hocasına, camiasına olan güvendir. Hocası onun her dakika oynamasını istiyor." dedi.


Yağız Karabulut: "Samet hocamıza ve başkanımıza teşekkür ediyorum"

Beşiktaş altyapısına katılan 14 yaşındaki futbolcu Yağız Karabulut ise, "Balıkesir'den geldim. Buraya geldiğim için çok mutluyum. Sol açık ve on numarada oynuyorum. Samet hocamıza ve başkanımıza teşekkür ediyorum."


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI