Beşiktaş'tan İngiltere'ye transfer çıkarması

Beşiktaş Yönetimi İngiltere'ye transfer çıkarması yapmaya hazırlanıyor.

Mohamed Elneny'nin 18 milyon euroluk satın alma opsiyonunu kullanma lüksü bulunmayan siyah-beyazlıların devre arasında İngiliz kulübüyle masaya oturmanın planlarını yaptığı öğrenildi. Arsenal'in teklife sıcak yaklaşması ve mali koşulların oluşması halinde tecrübeli oyuncu 1 sezon daha kadroda tutulacak.

BONSERVİSİ İMKANSIZ AMA..

Kısa sürede takıma uyum sağlayan ve teknik heyetin oyun planlarına üst seviyede katkı sağlayan 27 yaşındaki Mısırlı oyuncu için 18 milyon euroluk satış opsiyonunu kullanması imkansız olan siyah-beyazlı yönetim, Arsenal kulübü ile bir araya gelerek yeni bir kiralama teklifi sunacak.

Süper Lig'de 5'te 5 yaparak, kötü gidişatı ters yüz eden Beşiktaş, Mohamed Elneny'yi bir yıl daha kiralamak için şimdiden kolları sıvadı.

ABDULLAH AVCI ONU ÇOK İSTİYOR!

Milliyet'in haberine göre, Yaz döneminde Lemina'dan vazgeçerek son anda bu oyuncunun alınmasını isteyen Teknik Direktör Abdullah Avcı, gelecek sezon da Elneny'yi kadrosunda görmeyi arzuluyor. Avcı'nın bu konudaki düşüncesini yönetime ilettiği belirlendi

TORUNOĞULLARI DEVREYE GİRİYOR

Asbaşkan Emre Kocadağ ile birlikte yönetimde transfer işlerine bakan Erdal Torunoğulları, yeni sezon takviye çalışmalarını devre arasındaki operasyonlarla birlikte yürütecek.

BEŞİKTAŞ MASAYA OTURMAYA HAZIRLANIYOR

Atiba ile iyi bir ikili olan Elneny'yi sezon bitmeden bir sene daha kiralamayı planlayan siyah-beyazlılar, yakın zamanda Mısırlı oyuncuyla da masaya oturacak.

KARARI MERAK EDİLİYOR

Beşiktaş'ta çok mutlu olduğunu her fırsatta dile getiren Elneny'nin nasıl bir karar vereceği ise şimdiden merak konusu oldu.

ELNENY OLMAZSA...

Bu arada Mısırlı oyuncu ile 2022'ye kadar sözleşmesi bulunan Arsenal'in "ya bonservisini alın ya da başka teklifleri değerlendiririm" demesi halinde yeni sezonda bu bölgede sıkıntı yaşamak istemeyen Beşiktaş Yönetimi, Elneny'ye alternatif isimleri de şimdiden araştırmaya başladı.

MALİ KOŞULLAR ZORLANACAK!

Elneny'yi yeniden kiralamak için mali koşulları zorlayacak olan yönetim, maddi engelleri aşamaması halinde alternatif isimlere yönelecek.

MILAN DA İSTİYORDU!

Öte yandan İtalyan medyasında çıkan habere göre Milan'ın, Mısır'lı yıldızı kadrosuna dahil etmek için kolları iddia edildi.

BEŞİKTAŞ'IN DEĞİŞİLMEZİ

Elneny, bu sezon Beşiktaş'ta 13 müsabakada rol alırken 1 de asist üretti ve 1076 dakika sahada kaldı.

MİLLİ FORMA İLE 77 MAÇ

Mısırlı yıldız, kariyeri boyunca milli formayla 77 müsabakada rol almış, 6 gol kaydetmişti.

İSTİKRAR ABİDESİ

Kariyeri boyunca Arab Contractors SC, FC Basel 1893 ve Arsenal takımlarında forma giyen Mısırlı yıldız istikrarlı görüntüsüyle ön plana çıkıyor. İsviçre ekibi Basel'de 144 müsabakada rol alan Elneny, Arsenal'de 89, Arab Contractors SC'de de 39 maçfa forma giymişti.

.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI