Beşiktaş'tan İtalya zaferi

Beşiktaş Basketbol takımı Şampiyonlar Ligi'nde Bologna'yı deplasmanda yenerek kritik bir galibiyete imza attı.

Beşiktaş Basketbol takımı Şampiyonlar Ligi'nde Bologna'yı deplasmanda yenerek kritik bir galibiyete imza attı. 

Maça çok iyi başlayan Beşiktaş ilk periyodu 18-26 devreyi de ezici bir üstünlükle 46-24 önde kapadı. 

Siyah-Beyzlı takım ikinci yarıda uzun süre farkı çift hanelerin üstünde korudu. Son periyotta Bologna'nın farkı eritmesine engel olamasa Beşiktaş Sompo Japan salondan 70-71 galip ayrılmasını bildi. 

Beşiktaş bu sonuçla gruptaki 7 galibiyetini aldı. 

Maça hızlı başlayan Beşiktaş, özellikle ikinci çeyrekte rakibini sadece 6 sayıda tutarken, soyunma odasına da 46-24’lük avantajla gitti.

Üçüncü çeyrekte önemli bir seri yakalayan Bologna, farkı makul seviyelere indirmeyi başarsa da, çeyreğin sonuna doğru yeniden toparlanan temsilcimiz, son bölüme de 60-44’le girdi.

Maçın son bölümü ise siyah-beyazlılar adına adeta kabus gibi geçti. Son saniyelere girilirken 71-70’le fark bir anda 1’e kadar indi. Kevin Punter son top fırsatını değerlendiremedi ve temsilcimiz derin bir nefes aldı.

İlk devrede yakaladığı avantajı maç sonuna kadar iyi değerlendiren Beşiktaş, maçı da 71-70’le kazandı ve deplasmanda kritik bir galibiyet aldı.

Bologna‘da Kevin Punter 17 sayı-3 asistle oynarken, Tony Taylor 16 sayı-6 asist, Brian Qvale 13 sayı-6 ribaunt ve Amath M’Baye 11 sayı-3 ribaunt yaptı.

Beşiktaş‘ta Jason Rich 18 sayı-6 ribauntla oynarken, Phil Pressey 13 sayı-6 asist, Robin Benzing 12 sayı-3 ribaunt, Ivan Buva 9 sayı-6 ribaunt ve Kyle Gibson 12 sayı-4 ribaunt yaptı.

1. Periyot: 18-26
2. Periyot: 6-20
3. Periyot: 20-14
4. Periyot: 26-11

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI