Beşiktaş'tan kritik zafer

Beşiktaş Sompo Japan Basketbol Takımı yeni Koçu Burak Bıyıktay'la çıktığı ilk maçta Akatlar'da Türk Telekom'u devirdi

Beşiktaş Sompo Japan Basketbol Takımı yeni Koçu Burak Bıyıktay'la çıktığı ilk maçta Akatlar'da Türk Telekom'u devirdi. 

Sakat oyuncuların yanı sıra Thedore'un da geçtiğimiz gün takımdan ayrılmasınına rağmen Beşiktaşlı basketbolcular müthiş bir mücadele örneği göstererek karşılaşmayı 78-74 kazandı. 
Her iki takımda bu sonuçla 6 galibiyet, 8 mağlubiyetlik dereceye geldi.
Maça iyi başlayan Türk Telekom, Beşiktaş’ı hücumda tamamen bireysel becerilere iterken, ilk çeyrekte 9 sayılık fark yakaladı. İkinci çeyrekte ise görüntü tamamen değişti. Beşiktaş, hücumda istediği ritmi bulmaya başlarken, Telekom’u da yavaşlattı ve soyunma odasına 41-40’la önde gitti.
Üçüncü çeyrekte yine hücumda bocalamaya başlayan siyah-beyazlılar, kontrolü rakibine verirken, Türk Telekom son çeyreğe 57-54’le önde girdi.

Final bölümünde çekişme devam ederken, son 1 dakikaya Beşiktaş 74-70’le önde girdi ve Türk Telekom molası geldi. Konuk ekip, moladan RJ Hunter’ın üçlüğüyle dönerken, bu kez Beşiktaş’ın molası geldi. Shaq McKissic, mola dönüşü skoru 76-73’e getirdi ve takımını bir adım daha öne taşıdı.
Kalan sürede kontrolü elinde tutan Beşiktaş, yeni koçu Burak Bıyıktay yönetimindeki ilk maçından galibiyetle ayrıldı ve iyi bir başlangıç yaptı.

Beşiktaş‘ta Shaq McKissic 19 sayı-8 ribaunt, Toddrick Gotcher 12 sayı-8 ribaunt, Nemanja Djurisic 10 sayı-5 ribaunt, Oğuz Savaş 10 sayı-4 ribaunt, Samet Geyik 10 sayı-4 ribaunt ve İsmet Akpınar 10 sayı-3 asist yaptı.

Türk Telekom‘da Nick Johnson 12 sayı-7 asist, Muhammed Baygül 11 sayı-3 ribaunt, Moustapha Fall 9 sayı-10 ribaunt, TJ Campbell 14 sayı-3 asist ve RJ Hunter 14 sayı yaptı.

1. Periyot: 14-23
2. Periyot: 27-17
3. Periyot: 13-17
4. Periyot: 20-17


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI