Beşiktaş'tan Ljajic ve Kagawa kararı

Beşiktaş Yönetimi, Kagawa ve Ljajic için temaslarını hızlandırma kararı aldı.

Japon yıldızdan memnun olduklarını ve seneye takımda kalması için çalışacaklarını belirten Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, “Ljajic de kalmak istiyor. Biz de aynı görüşteyiz” dedi.

Uzak Doğu seyahatinin son durağı olan Malezya'da temaslarda bulunan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman takımla ilgili de önemli açıklamalar yaptı.

Kartal'ın patronu, devre arasında takıma katılan Shinzi Kagawa'dan memnun olduklarını ve takımda kalması için gerekli girişimleri yapacaklarını söyledi.

Borussia Dortmund'dan kiralanan Japon oyuncu için kulübün yöneticileri ile önümüzdeki günlerde bir görüşme yapmayı planladıklarını kaydeden Orman, “Kagawa aradığımız kalitede ve karakterde bir oyuncu. Japonya projelerimiz için de çok uygun bir figür. Kalması için gereken neyse yapılacak” dedi.

Takımdaki kiralık isimlerden Adem Ljajic'in Beşiktaş'ta kalmak istediğini ifade eden Orman, “Biz de aynı görüşteyiz. Ljajic'in bonservisini almayı düşünüyoruz. Ancak bu konuda yeni gelecek hocamızın da görüşü önemli. Yine de benim düşüncem, Ljajic'in kadroda kalmasından yana” diye konuştu.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI