Beşiktaş'tan Lucas Joao bombası

Yeni sezona mutlak şampiyonluk parolasıyla giren ancak zirve yarışından uzak kalan Beşiktaş'ta transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.Son dakika Beşiktaş transfer haberleri (BJK transfer haberi)

Yeni sezona mutlak şampiyonluk parolasıyla giren ancak zirve yarışından uzak  kalan Beşiktaş'ta transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Siyah beyazlıların son olarak ise Reading formasını terleten santrafor oyuncu Lucas Joao ile yakından ilgilendiği öğrenildi. İşte detaylar...

Siyah-beyazlılar önümüzdeki sezonun transfer çalışmalarına şimdiden başladı.

Beşiktaş'ın Suudi Arabistan ekibi Al Shabab ile birlikte İngiltere Championship ekiplerinden Reading'in golcüsü Lucas Joao ile ilgilendiği ifade edildi.

Sky Sports'un haberine göre; sezon sonu bonservisi bitecek olan Joao için her iki takım da menajeriyle irtibata geçti.

Yaz transfer döneminde bonservissiz şekilde istediği takıma transfer olabilecek 29 yaşındaki futbolcu için, Reading kulübünden şu ana kadar yeni sözleşme talebi gelmedi.

Bu sezon 27 maçta 5 golü bulunan golcünün durumuyla ilgili rahat olduğu ve sezon sonunda tüm seçeneklerini değerlendireceği öğrenildi. 1.93 boyundaki Angolalı santrfor, asıl mevkisinin dışında sol kanat ve sağ kanatta da oynayabiliyor.

Fotomaç

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI