Beşiktaş'tan Lukaku bombası

Beşiktaş, kötü bir sezon geçirmesinin ardından gelecek sezon için transfer çalışmalarını hızlandırdı.

Transfermarkt Belçika, Lukaku'nun Beşiktaş'a transfer olabileceğini yazdı ve Siyah-Beyazlıların Suudi ekipleriyle rekabet ettiğini belirtti. İşte detaylar (BJK Haber) 


Yılın transfer bombası olabilir! 

Beşiktaş, kötü bir sezon geçirmesinin ardından gelecek sezon için transfer çalışmalarını hızlandırdı. Vincent Aboubakar ile yollarını ayırmayı planlayan ve elit bir golcü arayan kulübün, Chelsea'de forma giyen ve Roma'da kiralık olarak oynayan Romelu Lukaku'ya ilgi gösterdiği iddia edildi. Transfermarkt.be'nin haberine göre, Kara Kartal, bonservisi Chelsea'de bulunan ve dönme niyeti olmayan Belçikalı yıldızla temasa geçti. Roma'daki kiralık sözleşmesi sona erdikten sonra Chelsea'ye dönecek olan Lukaku'nun geleceği belirsizliğini koruduğu ve Suudi Arabistan ekipleriyle de temas halinde olduğu belirtildi.


Piyasa değeri 30 Milyon Euro 

Haberde ayrıca, Belçika Milli Takımı ile EURO 2024'te yer alacak olan 30 yaşındaki deneyimli golcünün piyasasını yükseltmeyi amaçladığı vurgulandı. Bu sezon Roma'da tüm kulvarlarda 42 maça çıkan Lukaku, 19 gol ve 4 asistlik performans sergileyerek toplamda 23 gole direkt katkı sağladı. Everton ve Milan gibi kulüplerde de forma giyen Belçikalı oyuncunun güncel piyasa değeri ise 30 milyon euro olarak belirtiliyor.





EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI