Beşiktaş'tan Maxim Bombası

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi...

Beşiktaş’ta Galatasaray derbisi hazırlıkları sürerken bir yandan da transferde yoğun mesai yaşanıyor. Siyah-Beyazlıların transfer gündemine son olarak flaş bir isim daha girdi. Rumen basında çıkan haberlere göre; Beşiktaş, Gaziantep FK’da bu sezon 9 gol atan 10 numara Maxim için teklif yapmaya hazırlanıyor. 

Galatasaray’la oynanacak kritik derbiyi kazanıp şampiyonluk yarışında öne geçmek isteyen Beşiktaş’ta gözler bir taraftan da takıma yapılacak takviyelere çevrilmiş durumda. Teknik Direktör Sergen Yalçın’ın istediği transferler üzerinde çalışmalarını sürdüren yönetimin flaş bir isimle ilgilendiği ortaya çıktı. Rumen medyası; Beşiktaş’ın, Gaziantep FK’daki performansıyla sezona damga vuran Alexandru Maxim'i transfer etmek istediğini belirtti. Rumen medyasında çıkan haberlere göre;  Sumudica’nın ayrılması nedeniyle son derece mutsuz olan Rumen 10 numara, Güneydoğu ekibine ayrılma düşüncesini iletti ve gelen tekliflerin değerlendirilmesini istedi. Beşiktaş’ın da Maxim’i takıma kazandırmayı çok istediği ifade edilirken Gaziantep FK’nın en değerli oyuncusunu kolay kolay bırakmayacağı yazıldı. 

Maxim de Beşiktaş'ı istiyor

30 yaşındaki futbolcunun Gaziantep FK ile 1.5 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor. Bu sezon 19 maça çıkan Maxim, ligde 9 kupada 1 kez fileleri havalandırdı. Maxim’in de Beşiktaş’ta forma giymeye son derece sıcak baktığı sızan bilgiler arasında. Transferdeki süreci ise Beşiktaş’ın Antep’e yapacağı resmi teklifin ciddiyeti belirleleyecek gibi gözüküyor. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI