Beşiktaş'tan MHK'ye baskın

Beşiktaş Yönetimi, Galatasaray ve Başakşehir kulüplerinin MHK'yı ziyaret etmesine misilleme yapacak.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Fenerbahçe ile Galatasaray derbisi sonrasında Galatasaray yönetimi ve Başakşehir kulüplerinin MHK’ya yaptığı ziyaretlere tepki amaçlı MHK ile bir görüşme yapacak. Geçen hafta Siyah-beyazlı takım, lider Başakşehir’i yenerken zirve yolundaki diğer takım Galatasaray, Kadıköy’de Fenerbahçe ile berabere kalmıştı.

Ortalık toz duman

Galatasaray’ın Fenerbahçe derbisinden sonra VAR sistemi ile ilgili açıklamalarının yanı sıra MHK’ya çıkarma yapması ortamı iyice gerdi. Sonrasında olaya dahil olan Başakşehir Kulübü yetkilileri de açıklamalar yaptı.

Beşiktaş yönetimi gelişmelerden rahatsız

Türkiye gazetesinde yer alan habere göre Siyah-beyazlı takım, şampiyonluk ve Şampiyonlar Ligi mücadelesi verdiği rakiplerine yaklaştığı haftada yaşanan gelişmelerden rahatsız oldu. Süper Lig’de üç hafta sonra Türk Telekom Stadı’nda Galatasaray ile oynanacak derbiye sayılı haftalar kala Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz’in MHK Başkanı Sabri Çelik’i ziyaret etmesi ise bardağı iyice taşırdı.

Fikret Orman, çıkarma yapacak

Süper Lig’de kalan maçlarının hepsini kazanması halinde ligi ikinci bitirip Şampiyonlar Ligi’ne gitmeyi garantileyen Siyah-beyazlılarda başkan Orman, yaşanan gelişmeleri takip ederken bir tepki ziyareti planladığı ortaya çıktı. MHK Başkanı Sabri Çelik ile Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz’in görüşmesinin camiayı rahatsız etmesi üzerine Orman’ın da misilleme yapacağı öğrenildi. Siyah-beyazlıların patronu ligde canları en çok yanan takım olmalarına rağmen hiç bir zaman hakemleri bu şekilde baskı altına alma girişiminde bulunmadıklarını belirterek “Beşiktaş’ın hakkını kimseye yedirmeyiz. Hakemlerin baskı altına alınmasına da müsaade etmeyiz” dediği ve MHK Başkanı Sabri Çelik’le ‘Tepki görüşmesi’ yapmaya karar verdiği öğrenildi. Orman’ın, Beşiktaşlı duruşunu bozmak istemediği için bu tepki görüşmesini sadece beş dakikada tutmak istediği de gelen bilgiler arasında. Yönetimin de Orman’a bu kararında büyük destek verdiği öğrenildi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI