Beşiktaş'tan Milli rekor

U14 milli takımına kalecisi ve golcüsü çağrılmadığı için tepki gösteren Beşiktaş'ın U19 takımından milli takıma 8 futbolcu davet edildi.

U14 milli takımına kalecisi ve golcüsü çağrılmadığı için tepki gösteren Beşiktaş'ın U19 takımından milli takıma 8 futbolcu davet edildi. U19 Milli Takımımızın 22-28 Şubat 2020 tarihleri arasında İstanbul'da gerçekleştireceği hazırlık kampı aday kadrosu dün açıklandı. Söz konusu kadroya Beşiktaş'tan 8, Trabzonspor'dan 4, Galatasaray'dan 3 ve Fenerbahçe'den de 1 oyuncu çağrıldı.

U19 MİLLİ TAKIM ADAY KADROSU:

Kaleciler: Ersin Destanoğlu (Beşiktaş A.Ş.), Muhammet Taha Tepe (Niğde Anadolu FK), Arda Akbulut (Trabzonspor A.Ş.)
Defans: Erdoğan Kaya (Beşiktaş A.Ş.), Halil Duman (Beşiktaş A.Ş.), Kerem Kalafat (Beşiktaş A.Ş.), Rıdvan Yılmaz (Beşiktaş A.Ş.), Işık Kaan Arslan (Galatasaray A.Ş.), Batuhan Ekinci (Fenerbahçe A.Ş.), Süleyman Luş (Galatasaray A.Ş.), Atakan Gündüz (Trabzonspor A.Ş.)

Orta Saha: Oğuzhan Akgün (Beşiktaş A.Ş.), Emre Yıldız (Beşiktaş A.Ş.), İlkay İşler (Beşiktaş A.Ş.), Atalay Yıldırım (Niğde Anadolu FK), Hakan Yeşil (Trabzonspor A.Ş.), Erkan Süer (Galatasaray A.Ş.), Veyse Karani Ünal (Giresunspor), Efe Binici (Göztepe A.Ş.), Gökdeniz Bayrakdar (Kocaelispor), Taha Tunç (Trabzonspor A.Ş.)

Forvet: Ali Yavuz Kol (Tarsus İdman Yurdu), Muhammet Arslantaş (Medipol Başakşehir FK)

Teknik Direktör: Ahmet Ceyhan

Siyah beyazlı kulüp ve taraftarları U-14 Gelişim Ligi kadrosuna 29 gol atan Adnan Karahisar ile sadece 6 gol yiyen kalecisi Emir Yaşar'ın çağrılmamasına tepki vermişti. Ajansspor ise TFF'den aldığı bilgiye dayanarak yaptığı haberde, söz konusu oyuncuların diğer hazırlık kampları için takip edildiğini ortaya koymuştu.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI