Beşiktaş'tan Mitovic açıklaması

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat ve İkinci Başkan Hüseyin Yücel, Beşiktaş'ın transfer gündemi hakkında açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat ve İkinci Başkan Hüseyin Yücel, Beşiktaş'ın transfer gündemi hakkında açıklamalarda bulundu. Yücel, Sırp santrfor Alexander Mitrovic ile ilgili görüşlerini bildirdi. İşte detaylar...


Beşiktaş'tan Son Dakika Mitrovic Açıklaması: '50 Milyon Euro...'

Başkan Hasan Arat ve İkinci Başkan Hüseyin Yücel, Seçme ve Sicil Kurulu seçiminde oylarını kullandıktan sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Hem Arat hem de Yücel, transfer konularına değindi.

Başkan Hasan Arat, gazetecilerin sorularını yanıtladı ve büyük bir tüzük değişikliği yapıldığını belirtti: "18 yaşından itibaren çocuklarımız üye olabilecekler Beşiktaş'a ve çocuk yaştan itibaren kayıt yaptırabilecekler."


Rafa Silva Transferi

Transferle ilgili de konuşan Hasan Arat, "Transferde çok sakin gideceğiz. Hem vaktimizi hem de naktimizi doğru kullanacağız. Rafa Silva konusunda uzun zamandır çalışıyorduk. Pek mümkün görünmüyordu çünkü Suudi Arabistan devredeydi. Hüseyin Bey, çok önemli katkılar yaparak bu transferi gerçekleştirdi. Böyle bir yöneticimiz olduğu için çok gururluyuz" dedi.



EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI