Beşiktaş'tan Müthiş Transfer Hamlesi

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi...

Beşiktaş’ta transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Teknik Direktör  Sergen Yalçın yönetimindeki siyah-beyazlılar stoperde dünyaca ünlü bir ismi gündemine aldı.

Türkiye'de transfer döneminin henüz ilk gününde savunmaya dev bir takviye için hamlede bulunan Beşiktaş, Tottenham'ın sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan yıldız savunmacısını  Jan Vertonghen'ı   gündemine aldı. Milliyet'in haberine göre; 33 yaşındaki Jan Vertonghen'in transferine teknik heyet olumlu görüş belirtti. Vertonghan'ın transfer süreci, şartların ve maliyetlerin görüşülme aşamasında olduğu öğrenildi. 

JAN VERTONGHEN KİMDİR?

1.89 boyundaki 33 yaşındaki Belçikalı savunma oyuncusu, 8 sezondur Tottenham forması giyiyor. Sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Jan Vertonghen, Tottenham formasıyla bu sezon 19'u Premier Lig, 3'ü Şampiyonlar Ligi olmak üzere toplamda 26 resmi maça çıkarken bu karşılaşmalarda 2 gol 1 de asistin altına imzasını attı.  Jan Vertonghen, asıl mevkii olan stoperin yanısıra sol bekte de oynayabiliyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI