Beşiktaş'tan Nazım Sangare Açıklaması

Beşiktaş Yönetimi Nazim Sangare'nin Fenerbahçe'ye transferiyle ilgili açıklama yaptı.

Beşiktaş yöneticisi Emre Kocadağ, "Fenerbahçe'ye hayırlı olsun, Nazım Sangare Beşiktaş'a transfer olmak istediğini söyledi. Biz de o noktada Antalyaspor'la görüştük. Fenerbahçe kendisiyle anlaştıysa hayırlı olsun. Sayın Antalyaspor Başkanı anlaştığını söylüyorsa konu kapanmıştır. Antalyaspor başkanı bir açıklama yaptıysa oyuncuyu yıpratmaya gerek yok hem kendisi hem de takımlar için hayırlısı olsun. Bizim başka alternatiflerimiz var. Transferleri en kısa zamanda gerçekleştireceğiz" dedi. 

Savunma oyuncuları Vida'ya teklifler olduğunu da dile getiren Emre Kocadağ, Antalyaspor maçına ilişkin ise şunları kaydetti:

"Trabzon'da da kazandığımız maçın ardından hakemler noktasında çok ilginç bir başlangıç olduğunu söylemiştik. Ne yazık ki geçen sezonki başarısız yönetim bu sezon da devam ediyor. Yalnız medyada ilginç yorumcularda ilginç farklı farklı yorumlar var. Herkesin görüşü farklı bazı konuları legalize etmeye çalışan bir algı da dikkat çekici. Beşiktaş'la ilgili konularda söylediğimizin tersine yorumlar yapıldı, onları da yakından takip ettik. Bugünde merakla takip edeceğim açıkcası. Golden önce zaten taç 4. hakemin önünde herkesin malumu ve öncesinde faul var neden hakem avantaja bırakıyor? Maçın içerisinde en az 3-4 pozisyon var avantaja bırakıp 30 saniye sonra tekrardan Antalya lehine faul çaldığı, topu durdurduğu pozisyon var ayrıca hakemin. O algılar da çok ilginç. Hakem VAR'a gidip varda o eli görüyor, demekki el değil yani biz yanlış biliyoruz. Veya bizim danışmanlarımız bizi yanlış yönelendiriyor kamuoyunun taktirine bırakıyorum. Beşiktaşlı yorumculara da buradan sesleniyorum. Gazetecilik tarafsızsa herkes ona göre yorumu yapar. Ya da Beşiktaş kökenli yorumcular da biraz diğer takımların yorumcularını izlesinler diye tavsiyede bulunayım."

Emre Kocadağ, maçtan önce Antalyaspor'da pozitif vaka bulunmasına ilişkin soruya ise şu cevabı vererek, şunları söyledi;

"Öncelikle Antalyaspor'a geçmiş olsun diyorum. Kaç oyuncu ya da personel var orada bilmiyorum, son rakamları takip edemedim. Dünden itibaren oradan çok telefon geldi; Antalyaspor'un teknik ekibinden bizim teknik ekibimize. Belli sayılar söyleniyordu. Fakat sonradan rakamlar değişti. Onla alakalı çok bir şey söylemeye gerek yok, gerekli açıklamaları zaten kulüp olarak yaptık. Biz sadece TFF'den  herkesin içi rahat olsun diye sabah burada da bir test yapılsın istemiştik ama ondan nedense imtina edildi. Ne Antalyaspor ne de federasyon. Federasyonun açıkladığı talimatlara göre farklı bir uygulama oldu. Bizim hocamız pozitif çıktığı için 1 haftadır evde. 5 tane test yapıp 1 tane negatif yakaladığımız zaman bu iş düzeliyorsa ona göre bir yol izleyebilirdik biz de. Bundan sonra o talimatlar tam olarak ne olacak bilmiyorum. Talimatları bir inceleyeceğiz belki de yaşayarak göreceğiz. Federasyondan o konuda bir yanıt gelmedi. İnşallah herkes negatiftir. Bizim oyuncularımıza da o anlamda bir şey olmamıştır diye umut ediyorum."

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI