Beşiktaş'tan Nikolay Komlichenko bombası

Beşiktaş Yönetimi, Nikolay Komlichenko'yu transer etmek istiyor iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Beşiktaş yönetiminin ocak ayı yaklaşırken golcü arayışları kapsamında daha öncede bir ön görüşme yapılan Nikolay Komlichenko konusunda tekrar girişim yaptığı ortaya çıktı. Mevcut golcülerden en az ikisi ile yollarını ayırmak isteyen Siyah-beyazlılarda forvet pozisyonu için arayışlara hız verildi.

Michael Kadlec’in babası önerdi

Fenerbahçe’nin eski futbolcularından Miroslov Kadlec’in babası Mihcalel Kadlec’in geçtiğimiz günlerde İstanbul’da Ahmet Kavalcı ile bu futbolcu konusunda bir görüşme yaptığı da öne sürülmüştü. Yine Çek ekibi Boleslav’da kiralık olarak forma giyen golcü futbolcuyu Şenol Güneş’in izlettirdiği ve onay verdiği ileri sürülmüştü.

Çek basınında yer alan haberlerde göre bonservisi Krasnodar’da bulunan ve şu anda Mlada Boleslav’da kiralık olarak forma giyen 23 yaşındaki futbolcu,18 maçta 17 gol attı. Yine Rus golcü için CSKA Moskova ve Zenit’in de devrede olduğu ileri sürüldü. Genç golcünün kulübü ile 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI