Beşiktaş'tan PSV'ye Yeni Teklif

Son dakika Beşiktaş transfer haberi...

Beşiktaş'ın Luuk De Jong transferinde teklifinin ayrıntıları ortaya çıktı.

İspanya’dan La Colina De Nervion gazetesinin haberine göre, Beşiktaş, Luuk De Jong’a sezon başına 1.8 milyon euro’dan 3 yıllık sözleşme önerdi. Ancak bu sayede Sevilla’nın istediği bonservis bedeline destek olacak maddi ödeneği toplamaya amaçladı. Çünkü Sevilla, De Jong’u bonservis bedeli kazanmadan bırakmayacağını iletti.

Beşiktaş’ın kendisine söz verdiği 2.5 milyon euro’dan 1.8 milyon euro’ya inmesi ve 3 yılda kazanacağı 2.1 milyon Euro’yu kaybetme ihtimali ise De Jong’un fikrini değiştirdi. Daha önce Beşiktaş’a evet diyen Hollandalı forvet şimdi tam aksi yönde fikir belirtti.

Bunun üzerine Beşiktaş yeni bir hamle daha yaptı. De Jong’a yıllık ödeyeceği rakamı 2 milyon euro’ya taşıdı. Sevilla’ya ise 500 bin euro tek sezonluk kiralama bedeli önerdi.
Eğer Beşiktaş, De Jong’un sözleşmesine Sevilla’nın beklentilerini karşılayacak bir satın alma bedeli ekler ve Hollandalı oyuncuya ödeyecek rakamı da yükseltirse, bu transferin sonuçlanmasından üç tarafta memnun kalacak.

Gazete; ong’un Euro 2020’de dizinden geçirdiği sakatlık nedeniyle hala antrenmanlara  başlayamadığını, PSV’nin bu yüzden oyuncudan vazgeçtiğini yazdı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI