Beşiktaş'tan Resmi Georges-Kevin N'Koudou açıklaması

Beşiktaş Kulübü Sportif Direktörü Ali Naibi, Beşiktaş'ın yeni transferi Georges-Kevin N'Koudou hakkında yayıncı kuruluşa çarpıcı açıklamada bulundu.

Beşiktaş'ın yeni transferi Georges-Kevin N'Koudou hakkında açıklamalar yapan konuşan Ali Naibi; şunları söyledi; 

N'Koudou yarın sağlık kontrolünden başarıyla geçtiği takdir de kulübümüz ile 4 yıllık sözleşme imzalayacak. Bu transfer için ancak sağlık kontrolünün ardından b"Bitti" diyebiliriz. N'Koudou, PSG altyapısında yetişmiş 20 yaşındayken Marsilya'da gösterdiği performansından sonra Fransa'nın yeni yıldızı  olarak nitelendirilen bir futbolcu. Başarılı  performansı ile genç yaşta Premier Ligi'n önemli ekiplerinden biri olan Tottenham'a transfer olmuş özel yeteneklere sahip bir futbolcu. Beşiktaş'ın bu sezonki  transfer politikası ve mevcut ihtiyaçlarımız doğrultusunda bugünümüzü ve yarınımızı düşünerek yaptığımız bir transfer gerçekleşti diyebiliriz. Tottenham ile çok iyi bir yaz kampı geçirmesi, hazır durumda olması ve kulübümüze gelmek için olan isteği de bizim ve teknik ekibimiz için karar sürecinde bu transfer içir önemli bir etken oldu. Koudou'nun sahada göstereceği performansla hem taraftarımızı heyecanlandıracağına inanıyorum hem de Beşiktaş'a önemli bir fayda sağlayacak." 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI