Beşiktaş'tan Sacko Bombası

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi...

Beşiktaş'ta son dakika transfer haberi... 

Sacko için temas kuruldu

Beşiktaş için ayrıca Falaye Sacko iddiası gündeme geldi. Sacko, geçen sezon Portekiz ekibi Guimaraes'te 30 maça çıkarken 26 yaşındaki futbolcu daha çok defansif özellikleriyle ön plana çıktı. Hücuma fazla katkı veremeyen, sezonu 1 asistle tamamlayan Malili oyuncunun sözleşmesi 2024'e kadar devam ediyor. Rosier için bir başka Portekiz ekibi Sporting'den gelecek yanıt beklenirken, Sacko için de temaslar kuruldu.

Sırbistan'dan 2. kral 

Transfer arayışlarına hız veren Beşiktaş için Takuma Asano iddiası gündeme geldi. 2016 yılında Japonya'dan, Arsenal'e 4 milyon Euro karşılığında transfer olan Asano İngiliz ekibinde bekleneni verememişti. Stuttgart ve Hannover'e kiralanan kanat oyuncusu 2019'da Sırp devi Partizan'ın yolunu tuttu. İlk sezonunda 9 gol, 5 asistlik performansıyla olumlu sinyaller veren Japon yıldız geçtiğimiz sezonda ise 21 gol, 10 asistlik katkısıyla coştu. Sırbistan Ligi'nde gol krallığında 2. olan Asano, Partizan'la yollarını ayırdı.



EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI