Beşiktaş'tan Serdar Aziz hamlesi

Beşiktaş, Fenerbahçe'nin tecrübeli savunma oyuncusu Serdar Aziz'i transfer etmek istiyor. (BJK Haber transfer)

Beşiktaş, Romain Saiss ve Welinton'un ayrılık ihtimaline karşın Fenerbahçe'nin tecrübeli stoperi Serdar Aziz ile ilgileniyor. Yaşanan gelişmeler taraftarlar tarafından merakla takip ediliyor. İşte haberin detayları... (BJK Haber)

Beşiktaş'tan Serdar Aziz hamlesi 

Spor Toto Süper Lig'de 46 puanla lider Galatasaray'ın 14 puan gerisinde ve 3. sırada bulunan Beşiktaş'ta gelecek sezonun transfer çalışmaları devam ediyor... Siyah-Beyazlılar sezon sonunda takımdan ayrılma ihtimalleri bulunan Romain Saiss ve Welinton'un yerine ezeli rakibi Fenerbahçe'de forma giyen Serdar Aziz'i gündemine aldı.

Sarı-lacivertlilerin Adana Demirspor'dan kadrosuna kattığı Samet Akaydın'ın gelişiyle birlikte forma şansı bulmakta zorlanan milli stoperin takımdan ayrılacağı konuşulurken, Beşiktaş'ın 32 yaşındaki tecrübeli stoperin durumunu yakından takip ettiği öğrenildi.

HEDEF YİNE FENERBAHÇE'DEN

Takvim'de yer alan habere göre; Beşiktaş'ın, Sarı-Lacivertli takım ile olan sözleşmesi 2025'te sona erecek Serdar Aziz'le ilgli temaslarını sezon sonunda sıklaştırması bekleniyor.

Siyah-Beyazlılar daha önce de Fenerbahçe'nin Sloven orta sahası Miha Zajc için girişimlerde bulunmuş ancak bir sonuca ulaşamamıştı. Bu sezon 17 maça çıkan tecrübeli stoper takımına skor katkısında bulunamadı.

Serdar Aziz bu sezon özellikle Samet Akaydın'ın transferi sonrasında gözden düştü. Milli futbolcunun bu durumdan son derece rahatsız olduğu gelen bilgiler arasında.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI