Beşiktaş'tan Sert Açıklama

Süper Lig'in 21. haftasında Beşiktaş sahasında Gaziantep FK'yı 1-0 'lık skorla geçerken siyah beyazlı kulübün asbaşkanı Asbaşkan Emre Kocadağ karşılaşmanın ardından VAR kararlarına tepki gösterdi.

Süper Lig'in 21. haftasında Beşiktaş sahasında Gaziantep FK'yı 1-0 'lık skorla geçerken siyah beyazlı kulübün asbaşkanı Asbaşkan Emre Kocadağ karşılaşmanın ardından VAR kararlarına tepki gösterdi. Kocadağ, "Oyuncularımızın emeği, hakemler tarafından bir şekilde engellenmeye çalışılıyor. Bu emeğe saygı gösterilmiyor. Bunu bir kez daha gördük." dedi.

İşte Kocadağ'ın açıklamaları

Oyuncularımızın emeği, hakemler tarafından bir şekilde engellenmeye çalışılıyor. Bu emeğe saygı gösterilmiyor. Bunu bir kez daha gördük.

Başkanımızın daha dün söylemesi, VAR'a dikkat çekmesi, VAR'da kasıt ararız demesi.1-0 kazanmamıza rağmen VAR tarafından es geçilen çok ciddi kararlar var. Belki de çocuklarımızın emeklerini heba edecek.

VAR sistemi artık tartışılır hale geldi. İzleyerek bu pozisyonları es geçmek tamamen bir kasıt durumuna geldi. Beşiktaş takımı, bu sene itibarıyla en fazla mağdur olan takım oldu bu konuda.

TFF'ye sesleniyorum, sizler de bizler -yönetimler, başkanlar- de bu durumdan mağdur olacağız. Son damla da taştı. Bu konuda Türkiye Futbol Federasyonu'nun bir hamle yapması lazım.

Bizim ofsayt golümüzün iptaline kadar, VAR'ın maçta olduğunu göremedik. O da VAR hakeminin kontrolünde değil, otomatik sistem çiziyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI