Beşiktaş'tan Şok Bitçi Açıklaması

Beşiktaş haberleri... Beşiktaş'tan tribün sponsorluk anlaşması feshi ve yeni sözleşme açıklaması yapıldı.

Beşiktaş haberleri... Beşiktaş'tan tribün sponsorluk anlaşması feshi ve yeni sözleşme açıklaması yapıldı. 

Beşiktaş, Bitci Teknoloji A.Ş ile yapılan tribün sponsorluğu anlaşması ile ilgili Kamu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bir bildiri yaptı.

KAP'tan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"06.09.2021 tarihinde yapılan açıklamamızda; Şirketimiz ile Bitci Teknoloji A.Ş. arasında Tribün Sponsorluğu ve sözleşme kapsamındaki diğer reklam haklarının kullanılması karşılığında 2021-2022 sezonundan başlamak üzere 3 sezon için Şirketimize toplam 5.627.000 Avro + KDV ödenmesi konusunda anlaşma sağlanmış olduğu bildirilmiştir.

Söz konusu sözleşme karşılıklı olarak feshedilerek, sözleşme kapsamında 2021-2022 sezonunda belirlenen mecralarda reklam haklarının kullanılması ve 2021-2022 sezonundan başlamak üzere 3 sezon için loca kullanım haklarına ilişikin olarak toplam 13.550.000 TL + KDV ödenmesi konusunda anlaşma sağlanmıştır."


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI