Beşiktaş'tan Stephane Mbia bombası

Beşiktaş Tranfser Komitesi; Stephane Mbia'yı tranfser etmek için harekete geçti.

Beşiktaş yönetimi, yeni sezonda daha güçlü kadro kurmak için ön libero arayışları kapsamında Stephane Mbia ile ilgilendiği öne sürüldü. 2015-2016 sezonunda Trabzonspor’a gelen Kamerunlu oyuncu, bedelsiz geldiği Trabzon’dan 6 milyon Euro karşılığında Çin ekiplerinden Hebei China Fortune takımına transfer olmuştu.

Beşiktaş, Stephane Mbia’yı transfer edecek mi?

Transfer döneminde ismi İspanyol ekipleri Getafe, Espanyol’un yanı sıra Türkiye’den Galatasaray ile anılan tecrübeli oyuncunun Çin’den ayrılmak istediği kaydedildi. Fransız basınından L’Equipe’de yer alan habere göre Siyah-beyazlı takım, yıl sonunda sözleşmesi bitecek oyuncu ile temas kurdu. Ailesine daha yakın olmak için Avrupa’ya dönmeye sıcak bakan oyuncunun transferinin bu nedenle daha kolay olacağı konuşuluyor.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI