Beşiktaş'tan süper galibiyet

Beşiktaş Casa Brindisi’yi Ezdi Geçti.

FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş Sompo Sigorta, D Grubu'ndaki 11. maçında Happy Casa Brindisi'yi 96-67 yenerek 5. galibiyetini aldı. 

Beşiktaş Sompo Sigorta bu sonuçla 11. maçındaki 5. galibiyetini, Happy Casa Brindisi ise 7. mağlubiyetini aldı.

Oğuz Savaş’ın etkili performansı günün öne çıkan en önemli notlarından biri olurken, Shaq McKissic ve Nemanja Djurisic de farklı galibiyette kilit rol oynadı.

Maçın henüz ilk bölümünde farkı çift hanelere çıkartan Beşiktaş, soyunma odasına 55-30’la ve son çeyreğe de 76-51’lik skorla girdi. Son çeyrekte kontrolü elinde tutan Beşiktaş, beklediğinden çok daha rahat bir galibiyet aldı.

Beşiktaş‘ta Oğuz Savaş 17 sayı-4 ribaunt, Shaquielle McKissic 18 sayı-5 asist, Nemanja Djurisic 15 sayı-5 ribaunt, Toddrick Gotcher 13 sayı-2 ribaunt, İsmet Akpınar 13 sayı-6 asist ve Burak Can Yıldızlı 12 sayı-5 ribaunt yaptı.

Casa Brindisi‘de Darius Thompson 13 sayı-4 asist, John Brown 12 sayı-6 ribaunt, Tyler Stone 18 sayı-6 ribaunt ve Adrian Banks 9 sayı-4 asist yaptı.


www.basketball.com.tr 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI