Beşiktaş'tan süper transfer atağı

Beşiktaş yönetimi takımı gençleştirme operasyonu kapsamında Almanya’da ‘Geleceğin Mesut Özil’i olarak gösterilen Erkan Eyibil’i transfer listesine aldı.

Beşiktaş yönetimi takımı gençleştirme operasyonu kapsamında Almanya’da ‘Geleceğin Mesut Özil’i olarak gösterilen Erkan Eyibil’i transfer listesine aldı. Yeni sezonda hem takımın yaş ortalamışını hem de maliyetini aşağıya çekmek isteyen Siyah-beyazlı yönetim, genç oyuncuları transfer listesine almaya devam ediyor.

Gençleştirme operasyonu

Oktay, Umut Nayir’i kadroya dahil eden Beşiktaş yönetimi, yurt içinde ve yurt dışında oyuncu arayışlarına devam ediyor.

Erkan Eyibil liste başı

Fanatik Gaezetesi'nde yer alan habere göre Siyah-beyazlı takım, Mainz alt yapısında forma giyen 17 yaşındaki Erkan Eyibil’i liste başın ayazdı. Oynadığı 18 maçta 12 gol atıp ve asist yapan  genç oyuncunun performansı büyük beğeni topladı. Yönetimin Almanya’da ‘Geleceğin Mesut Özil’i olarak lanse edilen bu oyuncu için harekete geçecek. Yurt içinde de oyuncu izleyen Beşiktaş’ın, 2. Lig ekibi BAK Spor’da görev yapan kanat oyuncusu Ahmet Sun’u da listesinin üst sıralarına yazdığı öğrenildi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI