Beşiktaş'tan sürpriz transfer hamlesi

Bu sezon Süper Lig'de zirvenin gerisinde kalan Beşiktaş'ta şimdiden gelecek sezonun hazırlıkları başladı. İşte detaylar... (BJK Haber transfer)

Kara Kartal'da sezon başında çok ciddi bir kadro operasyonu yapılacak, takımda ciddi değişime gidilecek. Bu doğrultuda çalışmalar devam ederken Beşiktaş'ın yıldızına da sürpriz bir talip çıktı.

Süper Lig'de zirve yarışında rakiplerinden geri kalan Beşiktaş, ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmişti. Devre arası transfer döneminde Amir Hadziahmetovic, Vincent Aboubakar, Omar Colley, Onur Bulut ve Alexandru Maxim'i kadrosuna katan Kara Kartal, sezon sonunda ise bomba bir transferi yapmayı planlıyor.

İlk hedef kiralamak

Siyah-Beyazlıların bu kapsamda İngiltere Premier Lig ekiplerinden Brighton'da forma giyen Deniz Undav'ı kadrosuna katmak istediği öne sürüldü. Fanatik'te yer alan habere göre; takımı ile 2026 yılına kadar kontratı bulunan 27 yaşındaki forvet oyuncusunun maliyeti nedeniyle transferde kiralama formülü üzerinde duran Siyah- Beyazlıların bu transfer için sezon sonunda bir görüşme gerçekleştireceği belirtildi.

17 maçta 2 gol attı

İngiliz kulübünde genellikle oyuna sonradan dahil olan yıldız futbolcu Mavi-Beyazlı kulüp ile bu sezon çıktığı 17 maçta 2 gol kaydetti. Deniz Undav transferinin sezon sonunda netlik kazanması bekleniyor.

13 futbolcu için plan tamam

Başkan Ahmet Nur Çebi, Sportif Direktör Ceyhun Kazancı ve teknik direktör Şenol Güneş üçlüsü yeni sezon için planlamalar yaparken Kara Kartal'da gelecek isimler kadar gidecek futbolcular da önem kazanıyor. Sezon sonunda kadroda ciddi bir operasyona gidecek olan Siyah-Beyazlılar'da, teknik direktör Şenol Güneş’in talebi doğrultusunda çalışmalara ara transfer döneminden itibaren başlayan idareciler, Josef de Souza, Francisco Montero, Tyler Boyd ve Emre Can Uzunhan’la yolları ayırdı. Yönetim, Güneş’in belirlediği 13 diğer futbolcu konusunda da çalışmasını tamamladı.

Buna göre sezon sonunda büyük bir kabuk değişimi yaşayacak olan Kara Kartal’da yaklaşık 25 milyon Euro olan takımın maaş bütçesi büyük oranda düşecek. Ekstra olarak yeni isimler için mevcut ekipten futbolcuların gidişine izin verilip gelecek bonservislerle bütçe oluşturulacak.

13 isimden 3'üne sadece olumlu rapor

Beşiktaş'ta 13 isimden yalnızca 3'ü için olumluya yakın rapor verildi. Cenk Tosun'a yeni sözleşme önerilecek, Tayfur Bingöl'ün Alanyaspor'dan bonservisi alınacak ve Arthur Masuaku'yla da büyük oranda yola devam edilecek.

10 isim yolcu

Siyah-Beyazlılar'da 10 isim için ise olumsuz rapor çıktı. Sezon sonunda Ersin Destnoğlu, Valentin Rosier, Wellinton, Romain Saiss, Atiba Hutchinson, Kevin N'Koudou, Kerem Atakan Kesgin, Dele Alli, Jackson Muleka ve Nathan Redmond'la yola devam edilmesi planlanmıyor. Kimisiyle sözleşme yenilenmeyecek, kimisi için gelen teklifler değerlendirilecek, kimisinin de ayrılığına izin verilecek.  

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI