Beşiktaş'tan Telekom'a Fark

ING Basketbol Ligi'nde Beşiktaş Akatlar'da Türk Telekom'a 34 sayı farkla mağlup etti.

ING Basketbol Ligi'nde Beşiktaş Akatlar'da Türk Telekom'a 34 sayı farkla mağlup etti. Siyah-Beyazlılar, maça 5-0'lık bir giriş yapan Türk Telekom'a 7-0'lık seri ile cevap vererek öne geçti. (7-5, 7.04) Karşılıklı sayılar sonrasında Alperen Şengün hücumda devreye girince, oyunun gidişatı Beşiktaş'ın lehine işledi. Özellikle hücum ribaundlarında aktif olan Alperen, art arda 8 sayı buldu ve Türk Telekom'dan mola geldi. (15-7, 4.39) Mola sonrasında da etkili oyununu sürdüren Beşiktaş, farkı da çift hanelere çıkararak ilk 10 dakikayı 29-14 önde tamamladı. 

İkinci çeyreğin ilk dakikalarında isabetli üçlükler bulan Beşiktaş, daha sonra Markell Johnson'ın hızlı hücumdan bulduğu basketle farkı 21 sayıya yükseltti ve Ankara temsilcisinden erken mola geldi. (41-20, 6.03) Kara Kartallar, Egehan Arna ve Johnson'ın hücumda aktifleşmesiyle arayı iyice açtı. Şehmus Hazer'in de hem hücumda hem de defansta Türk Telekom'a zor anlar yaşatmasıyla oyunda tam anlamıyla hakimiyet kuran İstanbul ekibi, devre arasında soyunma odasına 59-29 üstün gitti. 

Kara Kartal şov yaptı 

Üçüncü çeyreğin ilk dakikalarında serbest atış isabetleri bulan Türk Telekom karşısında kısa sürede toparlanan Beşiktaş, oyundaki kontrolünü sürdürmeye devam etti. Ayrıca, konuk ekibin baş antrenörü Burak Gören, benche çalınan teknik faul sonrasında itirazlarını devam ettirince oyundan diskalifiye edildi. Son 10 dakikaya 81-43 önde giren Beşiktaş, kalan sürede rahat bir oyun çıkardı ve mücadeleden 94-60 galip ayrıldı. 

Ligde arka arkaya üçüncü galibiyetini alan Kara Kartallar'da James Blackmon ve Egehan Arna 18'er sayı kaydetti. Türk Telekom'da Kamar Baldwin 14 sayı üretti. 

Atiba ve Çebi Akatlar'da

Beşiktaş'ın Türk Telekom ile oynadığı ING Basketbol Süper Ligi karşılaşmasını izleyenler arasında, futbol takımının oyuncularından Atiba Hutchinson ve Başkan Ahmet Nur Çebi de vardı. 

Bertan Erman - AJANSSPOR

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI