Beşiktaş'tan ters köşe transfer

Son dakika Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi...

Süper Lig'de geçtiğimiz sezon Avrupa potasına giremeyen Beşiktaş, Valerien Ismael'in transfer raporu doğrultusunda çalışmalarını hızlandırdı. Siyah-beyazlıların İranlı futbolcuyu kadrosuna dahil etmek için harekete geçtiği iddia edildi. İşte detaylar... (BJK Haber Transfer)

Valerien Ismael yönetimindeki Beşiktaş'ta kurmaylar gelecek sezon öncesinde hem geniş hem de yarışmacı bir kadro oluşturmak için çalışmalarına başladı. Siyah-beyazlıların transfer gündemine sürpriz bir isim geldi. Beşiktaş'ın İranlı hücumcuyu kadrosuna katmak istediği öne sürüldü. İşte ayrıntılar...

GEDSON, İSTANBUL'DA

Beşiktaş'ın orta saha rotasyonunda gelecek sezon önemli bir rol üstlenecek Gedson Fernandes, İstanbul'a geldi. Siyah-beyazlıların geçtiğimiz sezon devre arasında kadrosuna kattığı tecrübeli futbolcunun Valerien Ismael'in yeni oyun planında önemli bir rol üstleneceği kaydedildi.

SAİSS İMZAYI ATTI

Valerien Ismael yönetimindeki Beşiktaş'ta savunma hattına da takviye yapıldı. Siyah-beyazlılar sözleşmesi sona eren Domagoj Vida'nın boşluğunu kısa süre içerisinde doldurdu. Beşiktaş, Wolverhampton'la sözleşmesi sona eren Romain Saiss'le anlaşma sağladı. Siyah-beyazlılar, Fas Milli Takımı'nın da formasını giyen tecrübeli savunmacıyla 2+1 yıllık sözleşme imzaladı.

GENÇLERE YENİ SÖZLEŞME

Yemek Kartlarının sağladığı KDV indirimi ile en çok patronlar mutlu.Ticket Restaurant Yemek KartıKayıt Ol

Beşiktaş'ta iç transfer hamleleri de üst üste geldi. Rıdvan Yılmaz ve Ersin Destanoğlu'na gelen ilgiden oldukça memnun olan siyah-beyazlılar, gelecek sezon öncesi Emre Bilgin ve Emirhan İlkhan'la yeni sözleşmeler imzaladı.

ALİ GHOLİZADEH İDDİASI

Avrupa kupalarında gelecek sezon mücadele etmeyecek ve tüm yoğunluğunu Süper Lig ile Türkiye Kupası'na verecek Beşiktaş'la ilgili flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı. Fransız basını, siyah-beyazlıların Charleroi forması giyen Ali Gholizadeh'i transfer etmek istediğini aktardı.

TRANSFERDE İKİ RAKİP

Beşiktaş'ın ilgi duyduğu Ali Gholizadeh için Avrupa'dan iki takımın devrede olduğu kaydedildi. Score France'ın haberine göre; tecrübeli futbolcu için Nantes ve Lech Poznan devreye girdi. Nantes'ın Ludovic Blas'ın alternatifi olarak düşündüğü Ali Gholizadeh'in hücumda çok yönlü bir oyuncu olması nedeniyle takımların ilgi duyduğu aktarıldı.

13 GOLE KATKI SAĞLADI

Ali Gholizadeh geçtiğimiz sezon Charleroi formasını 37 müsabakada giydi. İranlı oyuncu bu maçlarda rakip fileleri 8 kez havalandırma başarısı gösterdi. 26 yaşındaki sağ kanat takım arkadaşlarına 5 gol pası verdi. Ali Gholizadeh'in Charleroi ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. Tecrübeli futbolcunun güncel piyasa değeri 3 milyon euro olarak gösteriliyor. Saipa altyapısında futbola başlayan Ali Gholizadeh, 2018-2019 sezonu başında 300 bin euro karşılığında Charleroi'ye transfer oldu.

Hakan Kurt - Milliyet 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI