Beşiktaş'tan ters köşe transfer

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi ...

Francisco Montero'nun ayrılığı sonrası savunma hattına bir takviye yapmak isteyen Beşiktaş'ın gündemine sürpriz bir isim geldi. Fanatik'te yer alan habere göre; Siyah-beyazlılar, MLS ekiplerinden Philadelphia Union forması giyen Jakob Glesnes'i gündemine ekledi.

28 yaşındaki Norveçli savunmacı için MLS ekibinin 4 milyon Euro civarında bir bonservis bedeli istediği aktarıldı. Norveçli savunmacının Avrupa'dan da taliplerinin olduğu kaydedildi. Tecrübeli stoperin Avrupa'da forma giymeye sıcak baktığı ve kararını önümüzdeki günlerde vereceği belirtildi.

Philadelphia Union forması giyen Norveçli stoper, 2022'de MLS'te 'yılın savunma oyuncusu' unvanının sahibi olmuştu. Tecrübeli stoper 34 maçın tamamında forma giymiş ve geçtiğimiz sezonu 3 asistle tamamlamıştı. Jakob Glesnes'in MLS ekibi Philadelphia Union ile olan sözleşmesi 2024'te sona erecek.

TORMENA DA GÜNDEMDE

Beşiktaş'ın transfer listesindeki Vitor Tormena için de girişimlerini sürdürdüğü belirtildi. Braga'nın tecrübeli savunmacı için 4 milyon 500 bin euro talep ettiği kaydedildi. Beşiktaş'ın transfer teklifinin 2 milyon 500 bin euro bonservis ve 500 bin euro bonus şeklinde olduğu vurgulandı. İki taraf arasındaki pazarlıkların devam ettiği aktarıldı. Braga'nın futbolcuyu 4 milyon euro civarında bir bonservis bedeline elden çıkarabileceği belirtildi.

Milliyet

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI