Beşiktaş'tan transfer bombası

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi ...

UEFA Şampiyonlar Ligi, Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda bu sezon istenen performansı sergileyemeyen Beşiktaş'ta kurmaylar gelecek sezon için transfer çalışmalarına başladı. Siyah-beyazlılarda Avrupa kupalarına katılamamanın üzüntüsü devam ederken idareciler transfer listesine kendisini kanıtlamış isimleri dahil etme kararı aldı. Beşiktaş'ın gündemine sürpriz bir isim geldi. İşte son dakika haberinin detayları...

Beşiktaş'ta kurmaylar ve Valerien Ismael kötü geçen sezonun ardından gelecek yılın kadrosu için çalışmalara başladı. Siyah-beyazlılarda takımdan ayrılacak isimlerin oluşturacağı maaş bütçesiyle birlikte hamleler daha kolay hale geldi. Beşiktaş'ta golcü arayışları devam ederken, sürpriz bir transfer iddiası ortaya atıldı. İşte son dakika haberinin ayrıntıları...

BATSHUAYI'NİN ÜSTÜ ÇİZİLDİ

Siyah-beyazlıların sezon başında Chelsea'den kiraladığı Michy Batshuayi bu sezon bekleneni veremedi. Belçikalı santrafor taraftarların en çok tepki gösterdiği isimler arasında yer aldı. Tecrübeli oyuncu son olarak Fenerbahçe derbisinde oyundan alındıktan sonra Valerien Ismael'e sinirlenip, soyunma odasına gitmişti. Fransız çalıştırıcının bu tavrı nedeniyle, Belçikalı futbolcuyu gelecek sezon takımda düşünmediği öğrenildi.

LARIN'LE YENİ SÖZLEŞME İMZALANMADI

Beşiktaş'ta Kanadalı golcü Cyle Larin de bu sezon beklentilerin altında kaldı. Siyah-beyazlılar, tecrübeli futbolcuyla yeni sözleşme imzalama konusunda henüz bir karar veremedi. Cyle Larin'in Süer Lig'den başka takımlarla transfer görüşmeleri yaptığı biliniyor.

SÖRLOTH'UN MENAJERİYLE GÖRÜŞÜLDÜ

Siyah-beyazlılarda gelecek sezon forvet mevkisine en az 2 isim transfer edilmesi beklenirken görüşülen ilk isim Alexander Sörloth oldu. Beşiktaş kurmayları, Norveçli santraforun menajeriyle İstanbul'da bir araya geldi. Siyah-beyazlıların gündemindeki bir diğer isim Adam Buksa.

JORDAN AYEW BOMBASI 

Alexander Sörloth ve Adam Buksa'da temaslarını sürdüren Beşiktaş'ın transfer gündemine sürpriz bir isim girdi. Takvim'in haberine göre; siyah-beyazlılar, Crystal Palace'ta forma giyen Jordan Ayew ile temas kurdu.

BONSERVİSSİZ GELECEK

Premier Lig ekibinden ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Jordan Ayew'in sözleşmesi sezon sonuna bitecek. Beşiktaş'ın menajeriyle görüştüğü Ganalı futbolcunun transfer şartları konusunda bilgi aldığı vurgulandı.

2 GOL VE 3 ASİST ÜRETTİ

Marsilya, Aston Villa ve Swansea City gibi takımlarda da forma giyen 30 yaşındaki golcü futbolcu bu sezon rakip fileleri 2 kez havalandırdı. Ganalı oyuncu takım arkadaşlarına da 3 asist yapma başarısı gösterdi.

KARDEŞİ TÜRKİYE'DE OYNADI

Jordan Ayew'in ağabeyi Andre Ayew, 2018 yılında Fenerbahçe'de forma giymişti. Ganalı santraforun güncel piyasa değeri 6 milyon euro olarak gösteriliyor. Crystal Palace, 2019'da Jordan Ayew için Swansea'ye 2 milyon 800 bin euro bonservis bedeli ödedi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI