Beşiktaş'tan transfer harekatı

Beşiktaş'ta transferde hedef Tomas Soucek...

Ara transfer döneminde Kagawa, Burak ve Mirin gibi isimleri kadrosuna dahil eden Beşiktaş'ta yeni sezon transfer çalışmaları da aralıksız sürüyor. Son olarak başkan Fikret Orman'ın Slavia Prag forması giyen 23 yaşındaki futbolcu Tomas Soucek'e teklif götürdüğü iddia edildi.

Beşiktaş yönetimi bir yandan sonuna kadar şampiyonluk yarışının içinde olmak için futbol takımını motive ederke, bir yandan da yeni sezon transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Siyah-beyazlılar, Medel ve Atiba'nın gitme ihtimaline karşılık ön libero sıkıntısına düşmemek için kolları erken sıvadı.

Birinci hedef Slavia Prag'da oynayan 23 yaşındaki Tomas Soucek.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Prag seyahatinde izlediği Slavia Prag'da oynayan 23 yaşındaki Tomas Soucek'in menajeriyle ilk görüşmeyi yaptı.

Sezon bitmeden genç oyuncunun işini bitirmek isteyen Başkan Fikret Orman hafta sonunda Prag'ı hem gezdi, hem Prag-Plzen maçını izledi, hem de Soucek'in menajeri Paska ile buluştu.

Fiorentina ve PSV'nin de listesinde olan 23 yaşındaki genç oyuncunun isteklerini öğrendi

Tomas Soucek, bu sezon 30 resmi maçta 6 gol, 5 asistlik performans sergiledi.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI