Beşiktaş'tan Transfer Harekatı

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi...

Beşiktaş, milli futbolcu forma giyen milli futbolcu Kenan Karaman için transfer görüşmelerine başladı 

Siyah-beyazlıların sezon sonu Bundesliga 2 Fortune Düsseldorf kulübüyle sözleşmesi bitecek olan 26 yaşındaki golcü futbolcu için resmi teklif yaptığı ve Alman kulübünden yanıt beklediği öğrenildi.

Milliyet'in haberine göre; Bundesliga’ya dönme mücadelesi veren Düsseldorf’un Kenan’ı bırakmak istemediği ancak Beşiktaş’ın da ısrarını sürdürdüğü ifade edildi. Kulüplerin kısa süre içinde imzaları atabileceği aksi halde ise Karaman’ın sezon sonunda bedelsiz olarak siyah-beyazlı ekibe geleceği belirtildi.

Kartal’ın, Bundesliga ekibi Köln’de top koşturan 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Salih Özcan’ı da renklerine bağlamaya çalıştığı öğrenildi. Kenan Karaman gibi sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Salih için Alman ekibine teklif yapıldığı ve pazarlıkların sürdüğü aktarıldı. Köln’de ilk 11’de düzenli şans bulan genç oyuncu 16 maçta forma giyerken, 1 gol, 1 asiste imza attı.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI