Beşiktaş'tan transfer operasyonu

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi ...

Yukatel Kayserispor’u deplasmanda yenerek moral depolayan Beşiktaş, gözünü transfere çevirdi. Orta sahayı güçlendirmek isteyen siyah-beyazlıların hedefinde Konyaspor forması giyen Amir Hadziahmetovic var.

Yukatel Kayserispor'u 2-0 yenen Beşiktaş'ta yüzler gülüyor. Spor Toto Süper Lig'de bu sezon ilk kez 4 maçlık galibiyet serisi yakalayan siyah beyazlılarda transfer çalışmaları da sürüyor.

Beşiktaş Yönetiminin öncelikli hedefi orta sahaya takviye yapmak...

Teknik direktör Şenol Güneş'te bu bölgeye mutlaka transfer yapılmasını istiyor. Birçok aday arasından en güçlü isim Arabam.com Konyaspor forması giyen Amir Hadziahmetovic.

Geçtiğimiz günlerde Konya ekibinin kapısını çalan siyah-beyazlıların 2.5 milyon avroluk ilk teklifi yetersiz bulunmuştu.

Siyah-beyazlılar, yapacağı yeni teklifle Boşnak oyuncuyu kadrosuna katmayı hedefliyor. Hadziahmetovic'e Türkiye’den ve yurt dışından birçok teklif olması transferi zorlaştırıyor.

Beşiktaş, diğer alternatifler üzerine de çalışmalarına devam ediyor. 

TRT Spor 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI