Beşiktaş'tan Vidal Açıklaması

Beşiktaş yöneticisi Erdal Torunoğulları, Arturo Vidal'in transferiyle ilgili yapılan haberlere açıklık getirdi.

Uzun süredir adı Beşiktaş ile anılan Arturo Vidal'in transferiyle ilgili siyah beyazlı kulübün yöneticisi Erdal Torunoğulları, "Dürüst olmak gerekirse şu anda Vidal ile ilgilenmiyoruz. Bazı medyaların yayınladığı gibi, oyuncu için de herhangi bir teklif göndermedik. Haberin nereden çıktığını bilmiyoruz" dedi. 

Beşiktaş yöneticisi Erdal Torunoğulları, uzun suredir adı siyah beyazlı kulüple anılan Arturo Vidal'in transferiyle ilgili net açıklamalarda bulundu. 

Torunoğulları, Latercera.com'da yer alan açıklamalarında transfer ile ilgili, "Dürüst olmak gerekirse şu anda Vidal ile ilgilenmiyoruz. Bazı medyaların yayınladığı gibi, oyuncu için de herhangi bir teklif göndermedik. Haberin nereden geldiğini bilmiyoruz" ifadelerini kullanarak yıldız futbolcuyu kadrolarına katmayı düşünmediklerini dile getirdi.

Adı Galatasaray'la da anılıyor

Son olarak geçtiğimiz sezon Inter forması giyen ve İtalyan deviyle lig şampiyonluğu yaşayan Arturo Vidal, lacivert siyahlılarla toplam 30 maçta yer aldı. 34 yaşındaki futbolcu adı Beşiktaş'ın yanı sıra Galatasaray'la da anılıyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI