Beşiktaş'tan yeni sezonun ilk türansferi

Beşiktaş, Süper Lig'de hayal kırıklığı yaşadığı bu sezonun ardından yeni sezona yönelik yapılanma çalışmalarına hız verdi.

Beşiktaş'ın Transfer Hareketi: Genç Stoper İle Prensip Anlaşmasına Varıldı!

Beşiktaş, Süper Lig'de hayal kırıklığı yaşadığı bu sezonun ardından yeni sezona yönelik yapılanma çalışmalarına hız verdi. Transfer komitesi, hem uygun bütçeli futbolcuları belirlerken hem de oyuncularla temasları hızlandırdı. Stopere olan ihtiyaçlarına da çözüm bulmak üzere harekete geçen Siyah Beyazlılar, heyecan verici bir gelişmeye imza attı.

Beşiktaş transferde rota değiştirdi! Genç stoper ile prensip anlaşmasına varıldı

Fernando Santos'un ayrılığı sonrası takımın başında Serdar Topraktepe'nin olacağı belirtilen bir dönemde, Beşiktaş yönetimi, gelecek sezon için güçlü bir kadro oluşturmayı hedefliyor. Bu kapsamda stoper bölgesine yönelik arayışlarını sürdüren kulüp, genç bir stoper ile önemli bir adım attı.


İlk imza için geri sayım 

Atletico Madrid'in deneyimli savunmacısı Mario Hermoso'nun yüksek mali talepleri nedeniyle transfer görüşmelerinde çıkmaza girilmiş olsa da, Beşiktaş'ın alternatif hedeflerinden biri olan Nicolas Valentini ile prensip anlaşmasına varıldı.

Arjantin'in köklü kulüplerinden Boca Juniors'ın formasını giyen 23 yaşındaki Valentini ile Beşiktaş'ın prensip olarak el sıkıştığı belirtiliyor. Ancak Avrupa'ya gitmek isteyen genç oyuncunun başka teklifler de değerlendirebileceği ifade ediliyor.

Fanatik 






EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI