Beşiktaş'tan Yılın İlk Transfer Bombası

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi ...

Çift kupalı şampiyon Beşiktaş'ta Sergen Yalçın'la Cuma günü yeni sözleşme imzalanıyor. Transfer çalışmalarını da sürdüren Siyah-Beyazlılar, yılın ilk bombasını patlattı. Ayrıca Alex Teixeira konusunda da sıcak gelişmeler yaşanıyor. İşte Beşiktaş'ta son dakika haberlerinin detayları...

Beşiktaş'ta yönetim, taraftar, camia hatta futbolcuların da gözünü çevirdiği teknik direktör Sergen Yalçın'ın sözleşme durumu artık nihayete varıyor.

Asbaşkan Emre Kocadağ'ın Yalçın ile 3. görüşmeyi yapmasıyla birlikte olumlu ilerleyen süreç cuma günü imza ile neticeleniyor.

SERGEN YALÇIN PERŞEMBE GÜNÜ İSTANBUL'DA

Tatiline Çeşme'de devam eden Yalçın'ın perşembe günü İstanbul'a geleceği ve ertesi gün de 1 yıllık yeni sözleşmeye imza atacağı kaydedildi.

Siyah-Beyazlılarda transfer sayısı, gelecek-gidecek oyuncular, idari işler gibi konuların etraflıca görüşüleceği ve transfer harekâtına başlanacağı belirtildi.

Geçtiğimiz sezon 6 milyon TL alan Yalçın'ın yeni maaşı 16 milyon TL olacak. Bunun yanı sıra 4 milyon TL de başarı bonusu sözleşmede yer alacak.

KENAN KARAMAN, BEŞİKTAŞ'TA
Beşiktaş'ın devre arasında başlattığı ve sezonunun bitimiyle hız kazandırdığı Kenan Karaman transferinde de mutlu sona ulaşıldı.

Sabah'ın haberine göre; 27 yaşındaki milli futbolcuyla yapılan görüşmelerde orta yol bulundu.

Siyah-Beyazlılar 8 milyon TL ile başladığı ve karşılığında 12 milyon TL yanıtı aldığı Kenan transferini 10 milyon TL maaş+bonuslara bitirdi.

Milli futbolcuyla 3 yıllığına anlaşan Beşiktaş, imza için evrakları hazırlamaya başladı.

Şu an Avrupa Şampiyonası'nda olan Kenan, EURO 2020'nin tamamlanmasıyla birlikte Beşiktaş'a 3 yıllık imza atacak.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI