Beşiktaş'tan Ziyech operasyonu

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi ...

Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş, ara transfer sezonunun bitimine az bir zaman kala çalışmalarını hızlandırdı. Siyah-beyazlı ekibin Hakim Ziyech transferi için düğmeye bastığı öğrenildi. İşte detaylar... (BJK haber) 

Türkiye'de transfer ve tescil döneminin bitmesine kısa bir süre kala çalışmalarını hızlandıran Beşiktaş, Chelsea'nin yıldız oyuncusu Hakim Ziyech'i radarına aldı. İşte haberin detayları...

SAISS'TEN HAKİM ZİYECH PAYLAŞIMI!

Beşiktaş'ın Faslı stoperi Romain Saiss, sosyal medya hesabından flaş bir paylaşım yaptı. Faslı stoper, PSG'ye transferi iptal olan Hakim Ziyech ile ilgili bir paylaşım yaptı.

CHELSEA, ZIYECH'İN BELGELERİ ZAMANINDA GÖNDERMEDİ

Chelsea, Hakim Ziyech transferi için belgeleri zamanında göndermedi. Transfer bu yüzden resmileşmedi.

3 KEZ YANLIŞ BELGE GÖNDERİLDİ

PSG, Hakim Ziyech transferini tamamlamak için Chelsea'den doğru evrakları istedi ancak İngilizler 3 kez yanlış evrak gönderdi Fransız kulübü, Fransa Futbol Federasyonu ile görüşüp çözüm arayacak. (Loic Tanzi/L'Equipe)

BEŞİKTAŞ RADARINA ALDI

Ara transfer döneminin bitimine az bir süre kala Beşiktaş, Chelsea'nin tecrübeli oyuncusu Hakim Ziyech'i radarına aldığı öğrenildi.

İngiliz basınından Nicolo Schira'nın haberine göre Beşiktaş, Hakim Ziyech transferi için Chelsea'den son saatlerde bilgi istedi. Yıldız ismin maaşı çok yüksek olmasına rağmen siyah-beyazlı ekip bu transfer için ısrarcı bir yaklaşım gösterdiği öğrenildi. 

Milliyet

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI