Bilmediğiniz Şeyler Var!

Sergen Yalçın, Beşiktaş'ı çok sevdiğini belirtip, camiadan kötü gidişi düzeltmek adına sabır istedi.

Sergen Yalçın, Beşiktaş'ı çok sevdiğini belirtip, camiadan kötü gidişi düzeltmek adına sabır istedi. Genç teknik adam, taktik analizi yapan yorumculardan da kararlarına saygı gösterilmesini rica etti.

Beşiktaş, Denizli deplasmanında üç puanı üç golle alırken maçın son anlarında zor anlar yaşamıştı. 

Teknik Direktör Sergen Yalçın'ın maç sonundaki açıklamalarında bazı şeyleri direkt söylemese de önemli göndermeleri vardı... 

Türkiye Gazetesi'nden Murad Tamer'in haberine göre, ön plana çıkan vurgusunun özeti ise 3S'liydi. Yani 'Sevgi, Sabır ve Saygı.' Beşiktaş'a olan sevgisini dile getiren, tazminatı olmadığını (Abdullah Avcı'nın tazminat konusu ortada) sadece bir yıllık mukavelesi bulunduğunu belirten efsane teknik adam sonrasında camiaya ve yorumculara seslendi.

BİLMEDİĞİNİZ ŞEYLER VAR

Gerek futbolculuğu döneminde gerekse teknik adamlığında düşündüğünü söylemekten geri kalmayan ve her zaman net olan Sergen Yalçın, Beşiktaş'ın içinde bulunduğu durumun farkında olduğunu belirterek "Çözüm de bizde" ifadesini kullandı. "Savaşan takım sözü veren" efsane isim, teknik taktik analizi yapan, oyun anlayışını ve futbolcu tercihlerini eleştiren yorumcular için de "Bilmediğiniz şeyler var" diyerek, bazı konularda kendilerini geliştirmelerini en önemlisi de kararlarına saygı gösterilmesini istedi. Sergen Hoca, direkt olmasa da dolaylı yoldan transferde yaşadıkları sıkıntıların saha sonuçlarını etkilediğini ima etti.

DERSLER ÇIKARILACAK

3-0'lık galibiyet sonrası ciddi hatalar yapılmasıyla galibiyeti tehlikeye sokan Kara Kartal, bu maçtan ciddi dersler çıkaracak. Josef de Souza'nın kırmızı kartı kendi içinde sorgulanacak, takım savunmasındaki hatalar masaya yatırılacak. Takımın öz güvenini yukarı çekmeye çalışan ve futbolcu motivasyonuna büyük önem veren Sergen Yalçın, bazı futbolcularla da özel görüşmeler gerçekleştirecek. Oğuzhan, Ljajic gibi isimler de sadece fizik olarak değil mentör anlamda da desteklenecek. Yedek kulübesi de hazır hâle getirilip rekabetçi bir takım ortaya çıkarılacak.

ROSIER FORMAYI KAPTI

Denizli maçında modern futbolun iki yönünü de ortaya koyan bir yeni transfer vardı: Valentin Rosier. Sağ bek, hem savunma yönünde hem de hücumda vardı. Ki bir de asist yaptı. 24 yaşındaki Fransız oyuncu ilk maçında tam not alıp şimdiden formayı garantiledi. Gökhan Gönül sonrası sağ bek problemi çeken ve çok arayışta olan Kara Kartal Rosier ile rahat bir nefes aldı, yarınlara umutlu bakmaya başladı.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI