Bir Sörloth değil ama olabilir!

Sörloth, Beşiktaş’a prensipte “evet” dedi… Siyah-beyazlı formayı giymeye hazır olduğunu söyledi. Beşiktaş’ın transfer için acelesi olsa da Norveçli oyuncu için ortada dolaşan rakamlar bir hayli yüksek.

Sörloth, Beşiktaş’a prensipte “evet” dedi… Siyah-beyazlı formayı giymeye hazır olduğunu söyledi. Beşiktaş’ın transfer için acelesi olsa da Norveçli oyuncu için ortada dolaşan rakamlar bir hayli yüksek. Bir de kurun yeniden kafasını yukarı doğru kaldırması Başkan Ahmet Nur Çebi’yi tedirgin etti.

İlk günden beri konuşulan “oyuncu 10 milyon euro olmadan bulmamız gerek” sözü Çebi/Kazancı/Ismael toplantısında gündeme geldi.

Başkan Çebi, “Yok mu Sörloth olabilecek bir genç” diye sordu. Kazancı “uzun listede var” dedi. Ismael de daha önce çalıştığı Avusturya Ligi’nde bu sezon 23 maçta 15 gol ve 2 asistle oynayan Giacomo Vrioni’den bahsetti.

23 yaşındaki Arnavut asıllı oyuncunun Sörloth gibi uzun boylu (1.88), Norveçli golcü gibi sol ayaklı ve onun gibi yetenekli olduğundan bahsetti. Çebi çok güvendiği Ismael’in bahsettiği oyuncu için hazırlanan raporu görmek istediğini söyledi.

Juventus, Vrioni’yi 20202de Sampdoria U-23 takımından 4 milyon euro ödeyerek A takıma aldı. Bu sezon ise Avusturya’nın Tirol takımına kiraladı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI