Boateng: Böyle devam...

Beşiktaş'ın Ganalı yıldızı Kevin-Prince Boateng, ''Trabzonspor maçındaki gibi oynamalıyız'' dedi.

Trabzonspor karşısında attığı gole çıkışını sürdüren Boateng, gelecek için umutlu konuştu. Ganalı oyuncu, “Takım olarak mükemmel oynadık. Bu performansımızı sürdürebilirsek istediğimizi ilerleyen karşılaşmalarda elde edebiliriz” diye konuştu

Beşiktaş’ın Ganalı yıldızı Kevin-Prince Boateng, Siyah-Beyazlı formayla önceki gün ikinci kez ilk 11’de sahaya çıktı. 78 dakika sahada kalan ve takımına 1 gollük katkı sağlayan 32 yaşındaki 10 numara, mücadelenin 2-2’lık beraberlikle sona ermesinin ardından adeta yıkıldı. Maç sonunda görüşlerini basın mensuplarıyla paylaşan tecrübeli futbolcu, “İkinci yarıda biz adeta tek kale oynadık. Baskı kurduk ama 3 puanı kazanamadık. Yazık oldu. Futbol şansı denen bir şey var. Bizden uzaktı. Rakip ceza alanında gol atmak kadar pozisyona girmek de önemliydi. Fakat bu maçı muhteşem taraftarlarımızın desteği ile çok iyi duruma getirdik. Ama o top gol olmadı ya da yapamadık” açıklamasında bulundu.

Alanya maçı için hedefi belirledi

Süper Lig’de cuma günü Aytemiz Alanyaspor’la karşı karşıya gelecekleri maçtan itibaren kazanmaya başlamaları gerektiğini söyleyen Boateng, “Trabzonspor karşılaşmasının genelindetakım olarak mükemmel oynadık. Yolumuza bu futbolla devam etmeliyiz...Bu performansımızı sürdürebilirsek istediğimizi ilerleyen karşılaşmalarda elde edebiliriz” dedi.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI