Boateng: ''Nihayet evini buldun'' mesajları geldi

Beşiktaş'ın yeni transferi Kevin Boateng Ümraniye Tesisleri'nde basın mensuplarının sorularını yanıtladı

İşte Boateng'in açıklamaları 

"Harika bir başlangızç oldu. Tabii ki daha iyisini hayal edemezdim. Maçı kazanmak en önemlisiydi. Maçı kazanırken gol atmak beni çok mutlu etti. Gol atmak bir oyuncuyu her zaman mutlu eder. Fakat şunu her zaman söylüyorum ki; ben bir takım oyuncusuyum; maçı kazanmamız ve benim gol atmam beni çok mutlu etti. 

İkinci yarıda Adem Ljajic'in yerine oyuna girmem nedeniyle 10 numarada oynadım. 10 numarada oynamayı çok seviyorum, koreyirem boyunca da sevdim ama sadece Milan'da 10 numarada forma giyebildim. Bugünün futbolunda takım dizilişinde 10 numara oyuncu kullanmak biraz zor. takımlar orada rotasyon kullanıyor. En verimli oynayabileceğim pozisyon 10 numara pozisyon diyebilirim. 

Sözleşmem konusunda şunu söyleyebilirim ki; Beşiktaş'ta oynamaktan gurur duyuyorum. sözleşmeyi değil Beşiktaş'ın başarısına konsantre olmayı düşünüyorum. Burada mümkün olduğu kadar yüksek sayıda maç oynamak istiyorum. 

Daha önce Beşiktaş'a gelmediğim için tabii ki üzgünüm. Tabii ki, şu anda geç değil ama maçın ardından iyi ki gelmişim dedim. beşiktaş'ta en az 3 yıl daha kalmak istiyorum, tabii ben bunu söylüyorum ama henüz daha eşimle bu konuyu konuşmadım. Eğer böyle devam edersen burada kalabildiğim en uzun süre kalmak isterim. Tabii ki 2 yıl önce gelebllirmişim. 

Sergen Yalçın'la yüz yüze görüşmedim ama onun benden ne istediğini çok iyi anlayabiliyorum. bana güvendiğini biliyorum. Zaman geçtikten sonra hocamla ve takım arkadaşlarımla güven ilişkilerimiz gelişecek. 1 aylık bir süre sonra ilişkimiz çok daha iyi bir noktaya gelecek. 


Hocanın ne kadar iyi bir futbolcu olduğunu ve ne kadar başarılı bir futbolcu olduğunu biliyorum. O, buraya geldikten sonra kulüp aya kalktı ve eski gücüne yeniden kavuştu. 

Kariyerimde 12 farklı takımda oynadım çünkü seyahat etmek istiyorum. Bazı futbolcular bir takımda yıllarca oynayıp, o takımda efsane olmak ister. Ben de marka olma amacındayım., Bir çok farklı ülke, farklı liglerde mücadele etmek harika bir duygu. şimdi geçmişe baktığımda birçok yabancı dil, farklı kültür, farklı insanlar tanıdım. Listedeki tek eksik Türkiye'di. O da şimdi tamamlandı. Ve şu anda da Türkiye'de olmaktan çok mutluyum. 

Maçın ardından Berlin'deki Türk arkadaşlarım aradı. 50 mesaj vardı telefonum; "Nihayet evini buldun" diye mesaj attılar. İnşallah uzun süre Beşiktaş'ta kalacağım. 

Takım atmosferi harika. çok olumlu bir hava ile karşılandım. Teknik direktörün çok saygı duyulan biri olduğunu gözlemledim. Beni çok iyi karşıladılar, bundan daha iyisi olmazdı.  Tabii taraftarlar da beni harika bir şekilde karşıladı. Kendimi uzun süredir buradaymış gibi hissediyorum. Doğrusu buraya gelmeden önce bana "takımın üstünde büyük baskı var. Takım iyi gitmiyor, takımın sıralamadaki yeri düşüyor" diye bilgi vermişlerdi. takımda işler giderken olumlu havayı korumak önemlidir. Burada teknik direktörün önemli bir isim olması da büyük etken. bizim burada yapmamız gereken maç maç ilerleyip, önümüzdeki maça konsantre olmamız. Bu pozitif ve güzel duyguları sürdürmemiz gerek. 

Gol sayısı hedeflemiyorum ama elimden geldiği kadar gol sayısını artırmak istiyorum. çok sıkıcı bir yanıt ama günümüzün futbol gerçeği bu."


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI