Boateng yarı Türk!

Boateng'in hayat hikayesi nasıl? Boateng Türkçeyi nereden öğrendi? Boateng neden Gana'yı seçti? Boateng, Beşiktaş'ta başarılı olur mu?

Radyospor'da Spor Kazanı programı sunucusu Özgür Sancar'ın canlı yayında sorularını yanıtlayan Boateng'in Türkiye menajeri Ali Polat'ın açıklamaları şu şekilde:

Boateng "Yarı Türk"!

"Boateng Berlin'de büyüdü. Türklerin çok yoğun olduğu bir mahallede 5 kardeşlerdi. 5 kardeş de futbolcu ancak 3'ü başaramadı ve sadece 2'si profesyonel oldu! Alman Milli Takımı'nın tüm alt yaş kategorilerinde oynadı. Bayern'deki kardeşi Almanya'yı seçti ancak Beşiktaşlı Boateng babasının ülkesi Gana Milli Takımı'nı seçti. Zaten Türklere yatkınlığı çok fazla. Yarı Türk gibi büyüdü"

Beşiktaş'a gelişi Almanya'da büyük etki yaptı!
"Sempatik tavırları; Berlin'de Türk mahallesinde yetişmesinden geliyor. Çat pat Türkçe de anlıyor. Keşke Türkiye'ye daha erken gelseydi. Erken gelse daha da iyi işler yapardı ancak önümüzdeki 2 sezonda Beşiktaş'ta iyi işler yapacağını düşünüyorum. Transfer döneminde Beşiktaşlı arkadaşlarına mesaj atmış size geliyorum diye. Zaten Bundesliga'dan dolayı çok gurbetçi arkadaşı var. Onlar Boateng'e referans oldu. Altyaspısı Hertha Berlin altyaspısı o yüzden Beşiktaş'a gelişi Almanya'da çok yankı yaptı.Türkler tribünlere oynayan şov yapan oyuncuları daha çok seviyor. Boateng'de form tutarsa tribünleri coşturur ve çok iyi işler yapar."

KARTALHABER'İN YOUTUBE KANALINA ÜYE OLMAK İÇİN LİNKE TIKLAYIN...


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI