Boateng'den çarpıcı sözler; "Eşime sormam gerek...''

beşiktaş'la çıktığı ilk maçta attığı golün yanı sıra gösterdiği performansla büyük beğeni toplayan Boateng karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, ''Tüylerim diken diken oldu'' dedi.

Kevin-Prince Boateng'in Beşiktaş kariyeri golle başladı. Siyah-Beyazlı takımın Gazişehir ile oynadığı maçın ikinci yarısında Adem Ljajic'in yerino oyuna dahil olan Boateng takımının 2. golünü kaydetti.

46. dakikada oyuna dahil olan 32 yaşındaki futbolcu Gökhan Gönül'ün asistinde şık bir golle Beşiktaş kariyerindeki ilk golünü attı.

Kevin-Prince Boateng'in golünün ardından Beşiktaş tribünlerinde İbrahim Tatlıses'in "Bitanem" şarkısı çaldı.

Kartalhaber'in Youtube kanalına abone olmayı unutmayın 



Siyah-beyazlı takımın devre arasında kadrosuna kattığı Boateng ilk maçında gol atmasının kendisini çok mutlu ettiğini belirterek, "Çok mutluyum, harika oldu. Bundan daha iyisi olamazdı. Bütün takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Bugün kazanmak çok önemliydi. Kazandık ve keyfini taraftarlarımızla birlikte çıkardık. İlk yarıda zorlandığımız bölümler oldu ama şunu biliyorduk; golü bulduktan sonra rakip alan bırakacaktı. Öyle de oldu." diye konuştu.

Boateng, duygularını "Birçok ülkede bulundum, birçok takımda oynadım. Gerçekten unutulmaz bir an oldu benim için. Taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bu tip bir anı benim için bu kadar özel bir ana getirdiler. Tüylerim diken diken oldu." şeklinde dile getirdi.

Saha içinde nerede görev verilirse oynayabileceğini belirten Beşiktaşlı futbolcu şunları kaydetti:

"Farklı pozisyonlarda oynayabilen bir oyuncuyum. Teknik direktörümüz nerede ihtiyaç duyarsa orada görev alacağım, takıma katkı vermeye çalışacağım. Tabii ki de gole yakın bölgelerde oynamayı tercih ediyorum ama teknik direktörümüz uygun görürse daha geride de oynayabilirim. Hala gol atabilirim buna inanıyorum. Her zaman takıma katkı yapmak için hazır olacağım."

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI