Borini için para + takas

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi ...

Teknik direktör Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda kadrosuna bir kanat takviyesi yapmayı hedefleyen Beşiktaş gündemine Fabio Borini'yi dahil etti. Siyah-beyazlılar, Süper Lig'de bu sezon inanılmaz bir performans gösteren yıldız futbolcu için Fatih Karagümrük'e sunduğu transfer teklifini yükseltti.

Fatih Karagümrük'ün 2 milyon Euro istediği tecrübeli oyuncu için Beşiktaş'ın sunduğu yeni teklifin ayrıntıları ortaya çıktı. İşte transfer haberinin detayları...

MONTERO KİRALIK GİTTİ, WEGHORST AYRILDI

Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş'ta kurmaylar forma şansı bulmakta zorlanan Francisco Montero'yu Hamburg'a kiraladı. Bundesliga 2 temsilcisinin İspanyol futbolcunun sezon sonuna kadar olan maaşını ödeyeceği belirtildi. 24 yaşındaki stoper için yapılan anlaşmada satın alma opsiyonu maddesinin bulunduğu kaydedildi.

Beşiktaş'tan ayrılan bir diğer isim Wout Weghorst oldu. Siyah-beyazlıların sezon başında Burnley'den kiraladığı yıldız futbolcu, Championship ekibine geri döndü. Beşiktaş'a ödenenen sözleşme fesih bedelinin ardından Wout Weghorst, Manchester United'a kiralandı.

ABOUBAKAR VE HADZIAHMETOVIC İMZA ATTI

Beşiktaş'ta Wout Weghorst'un ayrılığının ardından forvet hattına Vincent Aboubakar dahil edildi. 30 yaşındaki Kamerunlu oyuncu için herhangi bir bonservis bedeli ödenmedi. Siyah-beyazlılar, Konyaspor'da dikkat çeken Amir Hadziahmetovic'i de kadrosuna kattı. Bosna Hersekli orta saha için 3 milyon 200 bin euro bonservis bedeli ödendi. Beşiktaş, Amir Hadziahmetovic ile 4,5 yıllık sözleşme imzaladı.

Beşiktaş transfer için teklif yükseltti Borini karşılığında para artı oyuncu

BORINI'DE SONA DOĞRU

Fanatik Gazetesi'nin haberine göre; Beşiktaş ile Fatih Karagümrük arasında uzun süredir devam eden Fabio Borini pazarlıklarında sona gelindi. 31 yaşındaki oyuncu için 2 milyon euro bonservis bedeli isteyen kırmızı-siyahlılara, 1 milyon euro transfer teklifini sunan Beşiktaş, teklif yükseltti.

Beşiktaş ile Fatih Karagümrük arasındaki yeni pazarlıklarda siyah-beyazlıların yıldız futbolcu için Georges Kevin N'Koudou'yu gözden çıkardığı kaydedildi. Beşiktaş'ın Fabio Borini karşılığında Georges Kevin N'Koudou ve bir miktar paradan oluşan yeni transfer teklifini Fatih Karagümrük'e sunduğu vurgulandı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI